Arama sonuçları: *

• Users: Flashxmami
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Minecraft bedrock drop sorunu

Matepad 11.5 5 chunk en düşük ayarlarda bile drop yiyorum sd 7 gen 1 6 GB RAM 128 GB çözebilirmiyim?
  2. F

New state 60 fps sabitlenme sorunu.

Huawei matepad 11.5 cihazım new state de 90 fps destekliyor ama hep 60 fps sabitleniyor çoğu oyundada 60 fps sabitleniyor ekran 120 hz de nasıl çözerim?
  3. F

Sistem upgrade etme yardımı

Herkese merhabalar benim gpu 7200gs anakart quadro g31 lm DDR 2 RAM 2.5 GB 140 GB hdd cpu intel duo 2 e4300 1.6ghz sizce ilk olarak nerede başlamalıyım upgrade ye toplam bütçem 4k yükselebilir 2.el olcak
  4. F

500 TL'ye toplama önerisi

DDR 2 sistemim var sadece sonoyuncu yt kullanacam 200 TL'ye 60 fps mc oynatan gpu var mıdır? DDR 2 cpu lazim 775 pin oda 300 tl falan veririm yeni sistem topla falan yazmayın arkadaşlar elimde yok🥲
  5. F

Huawei ye dönüştürücü takılırmı

Dönüştürücü takıp klavye mouse ile kullanacam matepad 11.5 harmanyos desteklermi
  6. F

Matepad 11.5 monitöre bağlama

Matepad 11.5 monitör ekranına yansıtıp mönitörden mc oynamak istiyorum, mümkünmü?
  7. F

Matepad 11.5 ısınıyor

Huawei matepad 11.5 çok ısınıyor yük altında 47 leri görüyor pubg oynarken falan dolaşırken bile ısınıyor forumda normal mi ne yapmam gerekli
  8. F

2.el ucuz sistem öneri

Herkese merhabalar benim pcye ihtiyacım var valorant cs sonoyuncu oynasa yeter abartı olmasın bütçe kararlaştirmadim ailemi zorlamak istemiyorum bazı parçalar 2.el olucak şimdiden teşekkürler
Geri