Arama sonuçları: *

• Users: AtomyTR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. AtomyTR

Videolarda İyi Görüntü İçin Işık Tavsiyesi

Kamerada görüntüyü daha da kaliteleştirmek için ışık tavsiyelerine ihtiyacım var. 2-3k arası bir bütçe düşünüyorum. Önerileriniz var mıdır?
  2. AtomyTR

Beyaz ve Kablosuz Kulaklık Önerisi

Şarjı uzun süre gitmesi ve mikrofonun iyi olması yeterli. Oyun var ancak daha profesyonel kullanım için bir şey arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  3. AtomyTR

Akıllı Saat Önerileri

Samsung telefon ekosistemine göre akıllı saat önerilerinizi merak ediyorum. Xiaomi Redmi Watch 5 Active şarj açısından çok iyi görünüyor, Samsung Galaxy Watch7 kullanım açısından gayet iyi ancak şarj konusunda aşırı zayıf kalmış gibi. Düşünceleriniz nedir?
  4. AtomyTR

Yardım Ryzen İşlemcilerde Hangisi Tercih Edilmeli?

Sistemi daha çok profesyonel işler için kuruyorum (Adobe vs.), boş zamanlarımda War Thunder, Rimworld gibi oyunlar falan oynuyorum. 2026'da beni az bile olsa güncel gösterecek bir işlemci seçmem gerek ancak çok fazla seçenek var, birini seçsem diğeri daha çok övülüyor. x3d muhabbeti zaten kafamı...
  5. AtomyTR

Uygun Fiyatlı UPS Önerisi

PSU 850 watt. Bulunduğum bölgede sık bir şekilde elektrik sorunu yaşanıyor. Akım koruması için önlemler aldım ancak UPS'nin daha mantıklı olacağı söylendi. Bütçem sınırlı ama sistemimi korumak ve bilgisayarımın direkt olarak kapanmasını engellemek için UPS arayışındayım. Bir yandan yakın...
  6. AtomyTR

Beyaz Kasa Sistem Topluyorum Yardım

Selamlar forumdaşlar. Elimdekileri bırakıyorum: Ekran kartım: Asus RTX 4060 Dual White OC Edition 8GB Anakartım: MSI B850 GAMING PLUS WIFI6E AM5 DDR5 8200(OC)Mhz ATX Şu anki işlemcim ryzen 5 3600, 16GB ram'li bir sistem kısaca. Profesyonel bir grafik tasarımcıyım, aynı zaman da içerik...
  7. AtomyTR

Çözüldü✓ ASUS B650E Anakartı İyi mi?

[H3 id='ASUS+B650E+MAX+Gaming+WiFi+W']ASUS B650E MAX Gaming WiFi W[/H3] Uyguna bulduğum beyaz bir ana kart. Eski mi, güncel mi acaba? Forumlarda satış sitelerinde geziyorum bir allahın kulu bile değerlendirme yapmamış. Ürün hakkında adam akıllı bir video falan da yok. Almak istiyorum da...
  8. AtomyTR

Çözüldü✓ Hangi Ekran Kartı Alınır? RTX 4060 - RTX 3060

Merhaba forumdaşlar. Ekran kartı almak istiyorum fiyatlar artmadan önce. Geçen ay MSI RTX 4060 alacaktım fiyatı bir anda 2 bin artmış. Hangi ekran kartını alsam bilemiyorum kararsız kaldım, Zotac çok uygun gibi görünüyor ama MSI arasında dağlar kadar fark vardır illaki. Sizce hangisi daha iyi...
Geri