Arama sonuçları: *

• Users: docc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

2k Olması Sorun Yaratır mı ?

https://www.itopya.com/msi-katana-17-hx-b14wfk-252xtr-i7-14650hx-32gb-ddr5-rtx5060-gddr7-8gb-1tb-ssd-173-qhd-240hz-freed_u31071 başka laptop öneriniz varsa alırım dostlar bütçe 80k taksit çok iyi olur
  2. D

Ürün Bana Ulaşmasına Rağmen Para İadesi Yapıldı

1 ay once 9kya mouse aldım dostlar karog teslim edilmemiş gözüküyordu ürün şu an bende ama hesabıma para iadesi de yapılmış ne yapmalıyım
  3. D

Steelseries Apex7 Tuş Çalışmıyor

daha alalı 6 ay oldu su vs değmedi tertemiz kullandım klavyede ki 9 tuşu çalışmıyor numpadle yazabiliyorum ne yapmalıyım
  4. D

Öneri RTX 5070 Alacağım Hangi Marka Alayım ?

windforce mu palit mi almalıyım
  5. D

En Fp 5070 Hangi Marka

yardımcı olursanız sevinirim dostlar
  6. D

Dualsense R1 ve L1 Hissiyatı Farklı

alalı 2 ay oldu sadece fifa oynuyorum ve r1 daha sık kullanıyorum bozulmuş olabilir mi yoksa normal bir şey mi uzun süre kullanlar yardımcı olursanız sevinirim
  7. D

2k İçin Alabileceğim En Fp Ekran Kartı Nedir

7500f e uyumlu olacak şekilde nvdia tercihim ne önerirsiniz dostlar hangi marka en fpdir ?
  8. D

Bf6 Uzaklar Çok Bulanık 2k Maks Ayarlarda Oynuyorum

motion blur kapalı keskinlik yüzde 50 koşarken çok bulanıklaşıyor çok baydı dlss 4.0 quality açık
  9. D

En Fp 5070 Hangisi Ne Almalıyım Sizce

sizce hangi marka almalıyım 30-40k arası 2k oyun için alacağım
  10. D

4060ti 16gb 2k Performansı Nasıl Olur

bf6 vs iyi görüntü sağlar mı sizce fps değerleri çok düşer mi
  11. D

Yeni Aldığım Monitörün Köşelerinde Işık Sızması Var İade Edeyim mi ?

ışık sızması olmayan bir ips monitör almak mümkün mü dostlar
  12. D

Yardım Dostlar 2. Monitörü Aldım Sizce Hangisini Almalıyım

2 monitörüm var 2 side pivot özellikli sizce birini pivot kullanayım mı ikisinede bundan mı alayım https://www.amazon.com.tr/Amortis%C3%B6rl%C3%BC-Profosyonel-Monit%C3%B6r-Stand%C4%B1-Versiyon/dp/B0FR3PY696?ref_=ast_sto_dp...
  13. D

Alabileceğim En İyi Ekran Kartıma Uyumlu 2k Monitör Tavsiyesi

4060ti 16gb 7500f 32gb ram var dostlar alabileğim en kaliteli sorun çıkarmayacak monitör önerilerinizi bekliyorum 24 inç veya 27 olabilir 24 olursa daha iyi olur tabi
  14. D

4060ti 16gb Bütün Oyunlarda Uzaklar Bulanık

neredeyse her oyun bulanık hangi ayarı değiştirmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim dostlar
  15. D

Fifa Oynamak İçin Gamepad Aldım Başka Hangi Oyunları Önerirsiniz

çakma dualsensim bozuldu çok memnundum orijinal aldım bilgisayarda oynamam için başka ne tarz oyunlar önerirsiniz
  16. D

4060ti16gb 7500f Bf6 Görüntü Çamur Gibi

yürürken etraf bulanılşaıyor uzak mesafeler çamur gibi 8x yaklaştırmada sanki bf 3 oynuyorum grafikler en yüksekte olmasına rağmen çöp çzöünürlüğü %150 yapıyorum bu sefer de fps droplar oluyor yardımcı olursanız sevinirim
  17. D

Youtube hesabım saçma sapan kanallara abone oluyor ne yapmalıyım

5000 civarı kanala abone olmuş çözüm öneriniz nedir yardımcı olursanız sevinirim dostlar
  18. D

Yardım Fifa oynarken kasadan ses geliyor ne yapacağım

ilk başta ekran kartı sandım ama fanları fullediğimde ses kesiliyor daha cok kendisi fan hızını değiştirirken bir trill sesi gibi geliyor bir titreşim sesi geliyor çok rahatsız ediyor muhtemelen bir parçanın gevşediğini düüşünüyorum sizce nerede problem var yardımcı olursanız cok sevinirim
  19. D

Gitar çalmayı öğrenmek istiyorum en kolay nasıl öğrenebilirim

youtube kanalı vs öneriniz var mı şu anda klasik gitarım var yeni aldım ve sıfır yeteneğim var
  20. D

Sephora ya da kikodan 500-600 bandında ne alabilirim

yılbaşı hediyesi olarak alacağım bu fiyat aralığı çok iyi olur
Geri