Arama sonuçları: *

• Users: bekra06
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Oyunlarda nesneler geç yükleniyor / drop sorunu

Merhaba, yeni almış olduğum hazır sistem sorunlu geldi, garantiye gitti. Render sorunu ve görüntü gitme sorunundan RAM ve işlemci değişimi sağlandı, sorun yok dediler. Fakat oyunlarda render sorunu yaşıyorum nesneler kaplamalar gözle görülecek kadar abartısız geç yükleniyor , driverlar güncel ...
  2. B

Farming simülatör 22 drop sorunu

Farming simülatör 22 takılma sorunu drop yiyorum ayarlar en fullde 1080 p çözünürlüğünde dlss ultra performansta. AMD ryzen 7500f rtx 4070 süper Asus 620 m-k anakart 32 GB crucial ram 1 TB ssd 650 w PSU 240mm sıvı soğutucu 2 hafta önce aldığım hazır sistem valorantta full ayarlarda problem...
  3. B

GPU KULLANIMI 0A DUSUYOR VE DROP YİYORUM

Merhabalar hazır sistem aldım 1 hafta önce gpu kullanımı birden 0a düşüyor GTA full ayarlarda aynı şekilde farming simülatör 22dede aynı durum sistem özelliklerim şunlar AMD ryzen 7500 f rtx 4070 süper crucial 1 TB ssd 32 GB crucial ram Asus 620 anakart sıcaklık değerleri normal 60 civarında...
  4. B

Çözüldü✓ EKRAN GİDİYOR FANLAR HIZLANIYOR

dün yeni aldığım her şey kurulu gelen PC açılıyor sonra ekrana no Signal yazısı gelip 5 dk sonra fanlar aşırı hızlı çalışıyor açıp kapattığımda kasayi geri geliyo görüntü sonra yine aynısı oluyor nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz
  5. B

YENİ PC NO PORT NO SİGNAL

merhabalar bugün vatandan bilgisayar aldım herşeyi kurulu bir şekilde aldım sadece kablolar taktım dpi kablosunu ekran kartına monitör Asus PC açtım Windows ekranına geldi sonra PCnin fanları baya bir hızlandı bende reset tuşuna bastım kasadaki şimdide no port no Signal hatası alıyorum...
  6. B

RTX 4070 Super ve 12700F Darboğaz Olur mu?

Merhabalar 4070 super 192 bit 12 GB ekran kartı işlemci i7 12700f yeterli olur mu? ram 32 GB ddr4 SSD 1 TB cevaplar mısınız?
Geri