Arama sonuçları: *

1. F

Archer BE800 Rootlama Yardımı

2-3 gün önce Superonline simetrik paketine geçiş sağladım yanında verdikleri Archer BE800 model router çokça özelliği faydalanabileceğim nimetleri olmasına karşın bildiğiniz üzere Superonline tam yetki vermiyor öyle ki TP-Link'in uygulamasına bile erişemiyorum WAN şifresini öğrendiğim halde...
  2. F

Çözüldü✓ 7E28v1H1(Beta version)

Arkadaşlar bu gün 7E28v1H1(Beta version) bios update'i yaptım update başarılı şekilde yüklendi fakat sonrasında bilgisayar sürekli 10 saniyede bir yeniden başlatmaya başladı, redditte bir kaç kişide bu update sonrası sorunu yaşamış fakat çözüm bulamamışlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi...
  3. F

MSI ANAKART BIOS SORUNU

Arkadaşlar bu gün 7E28v1H1(Beta version) bios update'i yaptım update başarılı şekilde yüklendi fakat sonrasında bilgisayar sürekli 10 saniyede bir yeniden başlatmaya başladı, redditte bir kaç kişide bu update sonrası sorunu yaşamış fakat çözüm bulamamışlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen
  4. F

PRECİSİON BOOST OVERDRİVE

Arkadaşlar merhaba, geçen gün birden fazla videoda, fotoğrafını atacağım "precision boost overdriver" bu ayarı görmüştüm sistemimi yeni topladım fakat bu ayarı enabled yapıp occt testi yaptığım an sıcaklık 92 93 dereceye çıkıyor, fotoğrafta diğer seçenekler de var fakat hangisini seçmeliyim...
  5. F

İlk pc toplama deneyimim

Arkadaşlar yaklaşık 3 gün önce fotoğraflar da gördüğünüz şekilde bir pc topladım, sizce eksik/uyumsuz/yanlış parçalar varsa nelerdir, ya da önerileriniz varsa duymayı çok isterim
  6. F

Çözüldü✓ MSI MAG a650bn 650watt

Merhabalar 4070li sistem topladım ama bütçeden dolayı 650wlık bi güç kaynağı aldım yeterli olur mu sizce, problem yaşar mıyım? Ryzen5 7600 işlemci var bir de
Geri