Arama sonuçları: *

• Users: kaanmet09
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kaanmet09

AK871 klavyem tuş sıkıntısı

Merhaba arkadaşlar ben ajazz ak871 aldım fakat holy panda switch bide a s d w tuşları oyunda normal'den daha uzun süre gidiyor ve herşeyi denedim olmadı fn+q denedim olmadı fn+e (") olan ama olmadı yardım edermisiniz yoksa yeni klavye alıcam yoksa bozuk ise ve düzeltilmiyorsa ben ajazz ak820 pro...
  2. kaanmet09

Logitech x3d extreme 3d çalışmıyor

Abim türk hava yolları pilotluk sınavına hazırlanıyor yardımınız lazım çalışmıyor skytestde gözükmüyor driver kurdum logitech bide aygıt yöneticisinde yok ama windows çıkıyor gözüküyor ama girişte değil yardım edin lütfen düzeltirsem abim için zaman kazanırım
  3. kaanmet09

Fortnite'da neden düşük fps alıyorum?

rx7800xt var güncelleme yaptım hepsini ama fps 120 sabit kaldı neden sizce?
  4. kaanmet09

planet vpn mi yoksa diğer vpn yerlerimi

arkadaşlar arkadaşım planet vpn kulladığı için ben kullanıyorum ve şuan hiç bir sorun çıkmadı ama proxy den biilgi çalınabilirdedi için şuan başka bir vpn geçsem diye düşünüyorum yardım cı olursanız iyi olur
  5. kaanmet09

laptop msı thin gf63 12v sağ alt tarafını 3taneçukur düzeltmek istiyorum

merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız mutlu olurum bilgisayarım yanlışıkla sağ alt 3 tane çukur olmuştu ve laptop modeli ise msı thin gf63 12v olan versiyonu ben bunu düzeltmek istiyorum ve satmaya çalıştığımda ise insanlar hasardan dolayı 3 veya 5 bin tl düşür diyor ne yapmalıyım
  6. kaanmet09

Çözüldü✓ AOC Q24G2A/BK monitörün gidip gelmesi ve bilgisayarın kulaklığı algılamaması

Arkadaşım video izlerken monitörde görüntüsü gitmiş ve bilgisayar yeniden başlamış sonra aynı videoyu tekrar açmış bu sefer ses kulaklıktan değil monitör hoparlöründen gelmiş ve ses aygıt ayarlarından kulaklığı algılamamış. Sizce sebebi nedir? Arkadaşımın ekran kartı ve anakartı. Gigabyte...
Geri