Arama sonuçları: *

• Users: primeHAFIZ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Amd rx6650 xt ekran bi anda gidiyor

Amd rx 6650 xt ekran kartım var bilgisayarı normal bi sekilde kullanırken bi anda ekran gidiyor ve sinyal yok yazısı geliyor arkadaki sesler de gidiyor pc ac kapa yapınca bi kac sefer geliyor ama ekran karti driveri hata veriyor ve pc ekran kartini görmüyor driveri sil yükle yapınca görüyor ama...
  2. P

Termal macun tavsiyesi lazim

https://app.hb.biz/kgLaZ7Mnphpo hocam bu iyi midir? bu fiyata daha iyisi varmidir
  3. P

Iyizico ile alisveris yapma

Daha iyizico hiç kullanmadım ve islemci alacağım n11 den burda kullanabiliyormuyum nasil bi uygulama yardımcı olurmusunuz
  4. P

Islemci sogutucu tavsiyesi

5600x icin bu sogutucu yeterli olurmu butcem bu dolaylarda az bi fiyat daha ekleyebilirim https://app.hb.biz/ciAWJm9d6XQv
  5. P

Islemci sogutucu onerisi 5600x icin

5600x e sogutucu alacağım dünkü indirimi kaçırdım ucuz olan da yetmez gibime geliyor 500tl bantta alabileceğim biaey varmi yada 90 mm olanı mi alayim
  6. P

Ryzen İşlemci Tavsiyesi

Merhaba 5500 islemcimi yenilemeyi dusunuyorum am4 sokete uygun 5600x ve 5700x aklima geliyor hangisi fp olarak daha mantikli olur 500 tl daha verip 5700x almalimiyim
  7. P

Youtube video izlerken donuyor

youtube de video izlerken dakika bir oldugunda donuyor ve internet kesilmiş gibi donmeye başlıyor videonun başını izliyorum bir dakika sonra donuyor neden olabilir
  8. P

Xiaomi redmi smart pen stok

Poco pad almayı planlıyorum ama kaleme ihtiyacim var stokları bitmiş ve sarı sitede 1000 tl fazla fiyata satıyorlar stokları güncellenir mi acaba bi bilgisi olan varmi
  9. P

15 bin tl ye kadar tablet onerisi alabilirmiyim

Arkadaşlar hem ders çalışmak hem de arada oyun oynayıp film fln izleyeceğim kalem önemli faktör tavsiyeniz varsa iyi olur
  10. P

15k ya kadarTablet onerisi

15k ya kadar kalemli olması önemli tablet onerisi varmi acaba
Geri