İkiside 2 GB ekran kartı iki fanlı bilgisayardan pek anlamıyorum bu ekran kartının hangisi daha iyi veya herhangi biri valorant ETS gibi oyunları açar mı son olarak uyumlu işlemciler nelerdir yardımcı olursanız sevinirim
ekran kartım eski oldugundan bende cok pc den anlamadıgım ıcın ekran katına drıver yuklemek ıstedım ekran kartının kendı sıtesıne gırdım ve kendı ekran kartımı sectım ama ekran kartı eskı oldugundan en son wındows 8 ıle uyusan drıvr vardı ve benım sıstemım wındows 10 oldugu halde yukledım...
ekran kartım eskı oldugu ıcın yenı drıver yuklemek ıstedım ve sıtesıne gırdıgımde en yuksek wındows 8 vardı ve onu yukledım ancak benım sıstemım wındows 10 ve bu yuzden mı tam bılmıyorum ama oyunlarda bozulma ve donma oluyor ama fps dusmuyor lutfen yardım edın oyunları oynayamıyorum duzgun bır...
bilgisayarı açtığımda, youtube google gıbı kolay islemlerde hıcbır sıkıntı olmuyor akıcı olarak normal bır sekılde kullanabılıyorum fakat oyuna gırdegımde ekranda cesıtlı kaymalar ve bozulmalar oluyor ama fps te hıc bır dusme yok ve cok akıcı. bu sorunun nedenının ekran kartından oldugunu...