Arama sonuçları: *

• Users: Zaroaga
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

RTX 5070 Ekran Kartı Kasama Uyarmı

rtx 5070 almayı düşünüyorum mid atx bi kasam var kasanın içine uyarmı ve kısa süreli 550 w psu kurtarırmı ilerde değişicem kasanın kendi icindeki psu sunu kullanıyorum sistemim bu asus a520m-r ryzen 5 5600 16 gb ram rx 6600 var suanlık darbogaz sorunu olabılıcegı ıcın oyunları 2 k max...
  2. Z

Lolden hesap banı yedim van157 ban atmadi ama giremiyorum

Hayırlı günler Lolde ban yedim ama hesap banı van 157 hatası almıyorum fakat oyun arayüzü hicbir sekilde yüklenmiyor ne yapıcağım yardım edermisiniz
  3. Z

Ellerim de hiçbirşey yok ama yanıyor

Öncelikle Hayırlı günler İlk başlarda parmagım filan yanıyodu ama şimdi ellerim komple yanıyor ve dayanılmaz bir aci cok rahatsız ediyor sürekli kaynayan bi suyun içindeymiş gibi ellerim elimdeki kan sanki kaynıyomuş gibi suya sokunca rahatlıyor ama sadece suya degerken cektıgımde gerı başlıyor
  4. Z

Son 2 yıl ıcınde basımda gelen olayları anlattım lütfen okuyun ve yorum yapın ihtiyacim var gerçekten

Öncelikle Hepinize Hayırlı Geceler Arkadaslar ben 16 yasında bi bireyim 9 sınıfta meslek lisesi olarak başladım otobusle gelip gidiyodum uzaktık 1 yıl orda kaldın sureklı bı zorbalık küpe taktıgımdan dolayı adamdan saymamalar vesaire bende meslek lisesinden bi anadoluya gecim dedim (10.sınıfın...
  5. Z

Ekran kartım tam performans çalısmıyor galiba lutfen yardım edın kafayı yıcem

Arkadaslar Gta 5 en en yuksek grafıklerde fps dusuklugu sorunum vardı forumda biraz araştırdım keskinlestirme ayarını acılması gerektigini soylemis bende yaptım ama dahada düşük fps almaya basladım Sonra tüm grafikleri low aldım bu sefer fps cok yuksek oldugu ıcın drop yemeye basladım sonra fps...
Geri