Arama sonuçları: *

• Users: NedTraf
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Yarı fiyata ürün almak?

Dostlar, bazıları şirket diye ofis diye monitör ekran kartı alıyor m adam yarı fiyatına satın alıyor. Bu sonsuzmudur tam olarak nasıl oluyor? Al sat yapıp para kazanmıyorlarmı. Örneğin çok ucuza ekran kartı PC vs. Satanlar var bu şekilde mi yapıyorlar?
  2. N

Monitor çözünürlük değişmiyor

Dostlar yardımcı olun lütfen Yeni ekran kartı aldım ama çözünürlüğü değiştiremiyorum. Yani sorun şöyle masaüstü aslında 1920x1080p ama çözünürlüğü değiştirdiğimde çözünürlük değişiyor ama 1920x1080p üzerinden oluyor. Yani ben bunu hissediyorum monitor ayarlarındada değişmediği yazıyor zaten...
  3. N

BİOS sıfırlamadan PC açılmıyor (ekran kartı)

Dostlar kafayı yiyecem lütfen yardım edin okadar saçma bir sorunla karşı karşıyayımki Şimdi benim eski pcye bitane sıfır rtx4060 ekran kartı aldım gigabyt. Ben bunu ankarta takınca VGA-LED ışığı kırmızı yanıyor ve pc açılmıyor. Ancak ben biosu sıfırladığım zaman hiçbir şey yokmuş gibi sorunsuz...
  4. N

Yardım Saçma bir hata(sorun)

Dostlar kafayı yiyecem lütfen yardım edin okadar saçma bir sorunla karşı karşıyayımki Şimdi benim eski pcye bitane 4060 ekran kartı aldım gigabyt. Ben bunu ankarta takınca VGA-LED ışığı kırmızı yanıyor ve lc açılmıyor. Ancak ben biosu sıfırladığım zaman hiçbir şey yokmuş gibi sorunsuz açılıyor...
  5. N

Yardım AMD ekran kartı Sıfırlama

Meraba Amd ekran kartını driveri nasıl sıfırlarım. Yani format atmış gibi ilk yüklenmiş gibi bütün ayarlar sıfırlansın. Nereden yapabilirim. "amd radeon" driver programından
  6. N

🔥İndirim Dokunmatik USB Şarjlı Döner Başlıklı Masa Lambası 96,71 TL !!!!!!!!!!!!!!!!

Bu fiyata ne masa lambası bulabilirsiniz ne şarjlısını bulabilirsiniz ne kargo bedavasını bulabilirsiniz nede böyle kalitelisini bulabilirsiniz. Düşünmeden alın ..... https://www.n11.com/urun/noas-3-renk-dokunmatik-usb-sarjli-doner-baslikli-masa-lambasi-34687070?magaza=candagrup&pid=570594999
  7. N

🔥İndirim UGREEN 3A USB tip C kablo her şey DAHİL 50 TL

Ugreen kalitesi BİLEN BİLİR ve resmi kendi satıcısı . Lazım olanlar için önerilir 3A hızlı aktarımlı LİNK: LİNK TIKLA
  8. N

AliExpress Nasıl 2. hesap açılıyor

AliExpress den 2. hesap açıp birşeyler almak istiyorum ama nasıl açılıyor dostlar. Geçen açtım birtane hesabı kapattılar. Acaba uygulamayı sıfırlayıp silmekmi gerekiyor nasıl yapılıyor ? Bilgisayardan kayıt olsam indirimler sadece mobile özelmi oluyor? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok...
  9. N

🔥İndirim Sonoff DW2-WiFi kablosuz güvenlik kapısı/pencere sensörü 188 TL her şey DAHİL

LİNK TIKLA ALİEXSPRES Dostlar ürün gerçekten harika TR fiyatı 320 tl. Aliexspresde vergi + gonderim ücreti vs. her şey dahil olunca 188 tl oluyor kaçırmayın derim. Bunun gibi muadil ürünler 400 tl fiyatlarında dolaşıyor zaten. Dış kapıya takın pencereye takın . Kapı açılınca anlık olarak telefona...
Geri