Arama sonuçları: *

1. Nail Kılınç

Ark Ascended de elle besleme

Ark Ascendedde bazı bebek hayvanlar elle besleme istiyor ama hangi ayara bakarsam bakayım yapamıyorum trex meyve istiyor ayarlara bakıyorum yok trex envanterinden yediriyorum yok kendi elime alıncada direk karakterim yemekte bilen varmı yardım lazım
  2. Nail Kılınç

Gta 5 mi forza 5 mi hangisi alınmalı

Forza 4 ve gta 4 üm var şuan gta 4 hikaye devam ediyorum ama forza 4 den sıkıldım sizce forza 5 almaya değermi yoksa gta 5 mi alayım
  3. Nail Kılınç

Palworld çoklu Pal atma

Palworldde nasıl birden fazla Pokemon atıyoruz mesela biri yemek pişirme işine atsam diğerini kaya kırmaya atsam nasıl yapılır
  4. Nail Kılınç

No Signal sorunu alıyorum sizce neden

Merhabalar anakartım Gigabyte A520M K v2 bir overclock deneyeyim dedim galiba yanlış bir şey yaptım şuan ise ramlerimden biri yanmıyor internete baktım ez debug die ışıklar varmış bulamadım sizce sorun ramlerdemi tak çıkar yaparsam düzelirmi .(tak çıkar yapmak için sıvı soğutma fln çıkacak o...
  5. Nail Kılınç

1.5k gamepad önerisi

Pc için game pad önerisi lazım bütçe üstüne çıkamam forza ,fifa .... pc oyunları oynayacağım öneri varmıdır
  6. Nail Kılınç

Tebilion dan sipariş verdim ne zaman gelir

Pazar günü tebiliondan hazır sistem siparişi vermiştim ama hala kargolanmadı sizce bir sorunmu var?
  7. Nail Kılınç

35k hazır sistem tavsiyesi

bu gece alıyorum sonunda yinede önerisi alan varmı alacağım sistem şuan 7700xt , 5600x. Bütçe 35k önerisi olan varsa yinede son anda olsun bakmak isterim.
  8. Nail Kılınç

ryzen 7 5700x ve 7700xt darboğaz

Ryzen 7 5700x ve 7700xt 1080 p de darboğaz olurmu?
  9. Nail Kılınç

Eski hardiskim yeni pc me oluyormu

Merhabalar bu şekil bir eski hard diskim var bunu kullanmak istiyorum fakat yeni pc me uyarmı bilmiyorum yeni pc kasam ise https://www.deepcool.com/products/Cases/CG540-Tempered-Glass-Mid-Tower-ATX-Case/2021/13626.shtml kasam bu https://www.epey.com/anakart/msi-a520m-a-pro.html ana kartım...
  10. Nail Kılınç

38 k hazır sistem tavsiyesi

bu şekil bir sistem buldum sizce iyi mi? palit iyi midir? öneriniz varmı bütçem 38k
  11. Nail Kılınç

38k bütçe sistem tavsiyesi

Herkese merhabalar 1tb depolama ve işlemci soğutucu dahil sistem arıyorum şuanlık aklımda 7700xt li bir sistem var ama sizlerinde önerisini almak isterim .38k nın üstüne malesef çıkamam. Şu anlık bunu düşünmekteyim Önerilerinizi beklemekteyim :)
  12. Nail Kılınç

37k hazır sistem alınır mı?

sistem bu şekilde ayarladım bu sisteme 2k bir monitör alacağım önerisi olan var bütçe 38k üstüne çıkamam 4070 sistemlere baktım bütçemi aşıyor sizce iyi mi? alınır mı?.
  13. Nail Kılınç

7600x i hava soğutma ile tutabilirmiyim

7600x i hava soğutma ile tutabilirmiyim Yoksa sıvı soğutma almalımıyım düşündüğüm hava soğutma Thermalright peerles asasin Sıvı soğutma alocak olursam thermalright aqua elite düşünüyorum sizce hangisi daha iyi
  14. Nail Kılınç

40 k hazır istem tavsiyesi

40 k hazır sistem lazım üstüne 1k fln çıkabilirim fakat lütfen sistem 1 tb ve işlemci soğutucusu dahil olsun önerilerinizi bekliyorum
  15. Nail Kılınç

42k bütçe hazır sistem tavsiyesi

amd yada nvidia fark etmez 42k hazır sistem lazım bunun içine işlemci soğutma dahil olsun önerilerinizi bekliyorum
  16. Nail Kılınç

40k hazır sistem tavsiyesi

https://www.gaming.gen.tr/urun/338739/elite-7800xt-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-tuf-rx-7800-xt-o16g-og-gaming-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ sistem bu değişikliklerim ise thermalright peerles asasin hava soğutucu Kingston 1 tb 6000 okuma , 4000 yazma bu şekilde 40.120 tl başka öneri...
  17. Nail Kılınç

40k hazır sistem tavsiyesi

Sizce hangisi tercih edilmeli veya başka öneriniz varsa bekliyorum
  18. Nail Kılınç

Rtx 4070 ,5600x mi rtx 4060 ti 7500f mi

Başlıkdada yazdığı gibi sizce hangisi tercih edilmeli Rtx 4070 ve 5600x Rtx4060ti ve 7500f
  19. Nail Kılınç

Palm tutuş için mouse önerisi

Tutuşum palm kablolu kablosuz farketmez biraz büyük yüksek reportlama hızı olan 4000 veya 8000 bir mouse arıyorum bütçem 2.5k şu anlık düşüncem razer deathadder v3 Ne dersiniz?
  20. Nail Kılınç

Toplama bilgisayar tavsiye

Sizce sistem nasıl ne dersiniz görünüşde önemli benim için yinede öneriniz varsa bütçem 42k
Geri