Arama sonuçları: *

• Users: HyperLeo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. HyperLeo

sadece ilana bakın :)

https://www.letgo.com/tr-tr/i/oyuncu-bilgisayari_e7497559-244e-458d-ae52-48bacbede04e
  2. HyperLeo

bir uygulamayı nasıl masaüstüne koyacağım?

Nasıl yapacağımı bulamadım?
  3. HyperLeo

Bilgisayar montajı için öneri

Öncelikle iyi akşamlar, şu günlerde Ryzen 5 3600 Palit rtx 2060 Corsair vemgeance lpx ram 2x8 Apacer 480gb ssd Dark guardian Fsp 600w psu B450M S2H sistemini kendim montajlamayi düşünüyorum. Ancak azcik korkmuyorun değil. Montaj için ne öneririsiniz?
  4. HyperLeo

7 bin tl sistem önerisi

Gençler hazir almayi düşünüyorum. İtopya dişinda diğer sitelerden önerirseniz benim için iyi olur itopyaya pek güvenemiyorum. Şimdiden teşekkürler
  5. HyperLeo

Topladiğim pc alinir mi? Son karar

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/9593LFCH Son karari size birakiyorun şimdiden teşekkürler.
  6. HyperLeo

usb diskteki windows dosyalarını nereye aktarmam lazım?

Öncelikle iyi akşamlar, zamanında babam kıçı kırın laptopubumun güncelleme yapabilsin diye windows dosyaların bir kısmını usb diskime atmış. Bu dosyaları nereye aktarmam lazım? 1597428317
  7. HyperLeo

Gamepower Saber klavyesi alt taban rengini değiştirme özelliği var mı?

gamepower saber klavyesini kullanıyorum ve şuan çok memnunum ama yukarıdaki gibi alt taban aydınlatmasını değiştirme özelliği var mı?
  8. HyperLeo

Sharkoon rgb flow vs sharkoon rgb lit

İkisi arasinda kaldim. Sizce hangisi
  9. HyperLeo

Kasa fani tavsiyesi (120 tl butce ve 3 tane alincak)

Sharkoon rgb flow almayi dusunuyorum ancak bu kasada sadece 1 adet 120mm fan var. O yuzden sizden tavsiye bekliyorum :)
  10. HyperLeo

Wifi olmayan anakarta wifi saglamak icin asus n14 alinir mi?

B450M S2H anakartli pc topluyacam ancak bu anakartta wifi destegi yok o yüzden Asus n14 modemini almayi dusunuyorum. Sizce alinir mi?
  11. HyperLeo

Gsmepower saber rgb vs rampage hydra r6 rgb

Hangisi
  12. HyperLeo

Gamepower yazilim indirebiliyorum ama kuramiyorum

Yazilimi indirdikten sonra indirdiğim dosyanin önünde beyaz kağit var ve basinca windows onu açmak için uygulama indir diyor. Ne yapmam lazim
  13. HyperLeo

Son sözü size bırakıyorum. Bu Bilgisayar Alınır mı?

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/AMSYNXK8
  14. HyperLeo

Aerocool nighthawk dup alınır mı?

Sinerjiden Airhawk Duo alıcaktım ama stoklar bitince Nighthawk almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı
  15. HyperLeo

Razer Huntsman opto vs k68 rgb

Hangisi alınmalı
  16. HyperLeo

Gamepower PSU alınır mı alınmaz mı?

öylesine, meraktan yaptım
  17. HyperLeo

K70 için uygun bir fiyat mi?

İueueu
  18. HyperLeo

Bu oyuncu bilgisayarı 7100 TL'ye değer mi?

Aslinda 2 gün önce attiğim konudaki sistemi almayi düşünüyordum sonra bunu itopyaya bakayim dedim ve böyle bir sistem olduğunu fark ettim. Sizce alınır - Ryzen 5 3500x - Asus prime b450m-k - 2x 8gb 3000mhz corsair vengeance lpx ram - Asus rog strix rtx 2060 advenced edition - Cooler master...
Geri