Arama sonuçları: *

• Users: ilhami
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

İCue uygulaması void elite wirelees

arkadaşlar kulaklık şimdi geldi voil elit wirelles corsair icue uygulamsında bir türlü göremiyorum kulaklığı heerşeyi denedim yardımcı olurmusunuz
  2. I

Corsiar wirelles kulaklık

arkadaşlar merhaba Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround Kablosuz Beyaz Gaming Kulaklık almayı düşünüyorum bütcem max 4.500 arası kablosuz almak istiyorum sadece oyun oynuyorum ayak sesi kasmak önemli benim için bide şuanki kulaklığımda dip ses var artık nefret ediyorum corsairin iyi bi marka...
  3. I

ARGB Fan Kontrolcüsü Bağlantı Yardımı

Arkadaşlar merhaba temudan bunu ve 5 tane a argb kasa fanı aldım kasamda fan hızı yönetmek için tuş var bu tuşu hangi girişe takarsam fan hızını kontrol edebilirim kasamda ışık tuşuda var onu nereye takıcağımı biliyorum reset soketine ama fan hızı tuşunun kablosunu nereye takıcam bilmiyorum ürün...
  4. I

2ci mönitör fps düşüşü

merhaba arkadaşlar 1 ay önce monitör aldım yeni diğeride 60 hz 1ms 2ci mönitöre yapayım dedim ama onuda çalıştırığımda fps düşüşü yiyorum acaba ryzen5 7600 ün grafik kartına bağlasam üstünde hava soğutma var güzel thermalright ın acaba fps droplarım düşermi 2ci erkanda sadece video felan...
  5. I

SSD aldım ama yeni basit birim yapamıyorum

arkadaşlar merhaba az önce ssd taktım ve çevrimiçi yaptığımda 250mblık kısmı yeni disk oluştur yapabilirken mavi kısım ise hiçbir şekilde tuş çıkmıyor ve yapamıyorum
  6. I

Oyunda iken yan monitöre geçemiyorum

Oyunda iken yan monitöre geçemiyorum valorantta denedim olmuyor alt tab atıp yan ekrana geçebiliyorum sebebini söylermisiniz
  7. I

Game booster monitör

arkadaşlar merhaba GameBooster GB-2718FFW 27" 165Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync GSync Pivot HDR10 Beyaz SS IPS FHD Gaming Monitör monitör ü almayı düşünüyorum fakat display 1.4 çıkışı var pcim de burda ise direk display port bulunuyor olarak girmişler bi sorun çıkartırmı birde bu markayı önerir misiniz?
  8. I

M2 WNODWS YÜKLEME PROBLEMİ YARDIM

arkadaşlar m2 ssd aldım pcye tanıttım sonrasında format atmaya kalktım m2ssd win 11 kurulum ekranında gözüküyor fakat bios boot ayarlarında m2 ssdim gözükmüyor bu yüzdende win 11 kurulum yaparken yeniden başlatıyor kendini m2ssd de boot priritoy'de görünmediği için m2ssd im tekrarda win 11...
  9. I

M2 SSD BOOT EKRANINDA GÖZÜÜKMÜYOR

msı pro a620m anakartım var ve bugün m2ssd aldım windowsu ssdye döngünün bitmesi için boot menüsünden m2ssd yi seçicektim fakat boot menüsünde m2 ssd imi göremiyorum ve şuan öyle kalmış bi durum hep sata ssd hemde m2ssd var pcde hdd de var
  10. I

M2ssd gözükmemesi acil yardım

m2ssd aldım montajını gerçekleştirdim fakat aygıt yöneticisinde görüyorum disk yöneticisinde hiçbir şekilde gözükmüyor?
  11. I

MsiPRO-A620M-E anakart ssd

Merhaba keseme göre bi ssd i aldım fakat uyumulumu bilmiyorum bakabilcek bi arkadaş varmı anakart Motherboard/PRO-A620M-E m2ssd ise GOODRAM 512GB PX500 Gen3x4 M.2 NVMe SSD 1730678913 1 yıl idare etmesi için alıcam tek slot olduğu için ilerde daha iyi bi ssd almak için şuan çok para vermek...
  12. I

Claws marka kablosuz bağlantı mouse

Merhabalar masaüstümde herhangi bir wifi ve Bluetooth bağlantısı yok ama...
  13. I

Msi PRO A620M-E anakarta m2sdd

Msi PRO A620M-E anakarta MLD M500 ULTRA 500GB NVME 2280 Gen4x4 M.2 SSD takabilirmiyim civata boşluğu varmıdır?
  14. I

SSD Depoalama hatası

arkadaşlar torrent ile iso dosyası indirdim winrar ile çıkartıyorudm D yi seçtim ama gitmiş C ye çıkartmış oyunumu ve yarıda durmuş diskimde 20gb yer vardı şuan 0 gb yer var ve yüklediği kadarı olan dosyaları bulamıyorum çıldırıcam oyun fiyatlar 2000tl iken başka çarede kalmıyor.... yardımcı...
  15. I

Ryzen 5 7600 Zotac rtx4060

Arkadaşlar merhaba şuan sistem almak üzereyim 500w psu um war ryzen 5 7600 alıcam Ekran kartım ise Zotac 4060 8gb yeterli olurmu emin olamadım zotacın kendi sitesinde önerilen psu 500W yazıyor ama sormak istedim aşırı bi bütçemde yok
  16. I

RTX 4060 a i i7-7700 işlemci darboğazı

Önceden kullanmış olduğum i7700 gtx1050ti lı sistemin gtx1050ti bozuldu ve bende rtx4060 serisi ekran kartı alıp yerleştiridim ürünü aldığım yerdeki arkadaşlar darboğaz yersin fakat çok bi sıkıntı olmaz dediler ama çok darboğaz yiyorum sanırsam tamda anlayamadım ekran kartındamı sıkıntı var...
Geri