Arama sonuçları: *

• Users: A.Nadir
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

A2 ehliyet yardım ne önerirsiniz

"Herkese merhabalar, inşallah iyisinizdir. Ben Pulsar Bajaj NS200 ile başlamıştım, sonrasında bir süre Yamaha YBR 125 kullandım, bir süre de Kawasaki Z500 kullandım. Naked tarzı pek istemiyorum; aslında daha çok racing önerebileceğiniz motor ne olur? Ve kW hesaplaması nasıl yapılıyor? R25’e...
  2. A

14T mi x7 pro mu? Yardım

Herkese hayırlı günler s.a şuan 12/512 xiaomi 14T kullanıyorum bir süredir x7 pro'ya geçmeyi düşünüyorum geçmeli miyim? Kullanan var mı kamera konusunda 14T daha iyi işlemci olarak x7 pro iyi şuan kullandığım 14T ile takas olarak alıcam yada ne alabilirim arada pubg giriyorum 14T kasıyor...
  3. A

Yurt dışı telefon yardım

S.a X3 pro kullandım daha önce anakartı yandı genel kronik sorunu varmış yd x6 pro kullanan var mı anakart yakar mı sıfır 11k ya var alınır mı pişman eder mi yoksa 15k ya 13T pro mu hangisi daha iyi performans ve kamera yada önerebileceğiniz başka telefonlar var mı direnç kaydı sorun çıkarmayan...
  4. A

Yurt dışı 13t pro alınır mı?

S.a yurt dışı 13T pro almayı düşünüyorum direnç kaydı sıkıntı olur mu x3 pro kullandım daha önce anakart yandı 13T pro da o sıkıntı olur mu? Yurt dışına yaklaşmalı mıyım? Yada önerebileceğiniz telefon var mı kamera önemli performans önemli 13T pro baya karşılıyor hemde fazlasıyla.
Geri