Arama sonuçları: *

1. C

Bu Nargilelerden hangisini almalıyım?

BEYLER SİZCE HANGİSİ ?
  2. C

BU ÜRÜNLER KALİTELİ Mİ

Arkadaşlar bu ürünler kaliteli mi var mi anlayan ?
  3. C

Yardım HANGİ KABLOYU ALMAM LAZIM YARDIM

Merhabalar , yeni taşındıgım eve fiber internet bağlattım , masaüstü bilgisayar kullanıyorum ancak internete wifiusb ile bağlanıyorum buda kopma ve hız sorununa sebep oluyor modemden bilgisayara hangi kablo ile bağlantı kurabilirim fiber kablosu felan mı oluyor yardımcı olabilirmisiniz pek...
  4. C

Yardım BU KOLTUK ALINIR MI ?

5. C

Yardım Monitör ayarı nasıl olmalı ?

Samsung odyssey g4 monitör aldım , ancak oyun oynarken gözlerimi aşırı derecede yoruyor kullanan var mi acaba ayarlar konusunda yardımcı olabilir mi ?
  6. C

Yardım samsung odyssey g4 Gözümü çok yoruyor

samsung odyssey g4 monitör aldım ancak oyun oynarken gözlerimi aşırı derecede yoruyor kullanan var mi acaba ayarlar konusunda yardımcı olabilir mi
  7. C

14-15 K ARASI SİSTEM ARİYORUM

Arkadaşlar bütçem 14-15 K hazır sistem arıyorum yardımcı olur musunuz ?
  8. C

Yardım SAMSUNG odyssey g4 KULLANANLAR ACİL YARDİM

odyssey g4 aldım ancak gözlerimi çok yoruyor oyun oynarken , bunun bi ayarı felan var mı acaba kullananlar yazarsa sevinirim
  9. C

Yardım odyssey g4 aldım , yardım

Arkadaşlar odyssey g4 aldım , ancak gözlerimi çok yoruyor bunun bi ayarı felan var mı ?
  10. C

COOLER MASTER Hyper 212 Black 1x120mm Fanlı ALINIR MI ?

COOLER MASTER Hyper 212 Black 1x120mm Fanlı , bu ürünü kullanan varmı arkadaşlar soğutması nasıl alınır mı ?
  11. C

SIFIR SİSTEM ALDIM YARDIM

arkadaşlar sıfır bi sistem aldım , 12400f işlemci-4060 ekran kartı , gta5 de ekran kartı 60 dereceyi geçmiyor ancak işlemci 90a kadar çıkıyor bunun sebebi nedir
  12. C

Çözüldü✓ GTA5 de drop yiyorum yardim

Sıfır sistem aldım , 4060 - 12100f 32 ram , ancak gta5 de drop yiyorum neden yapar bunu
  13. C

BİOS GÜNCELLERKEN HATA ALİYORUM

Bios güncellerken böyle bi ekran açıldı hiç bi şekilde gitmiyor ne yapmam lazım var mı bilen
  14. C

BİOS FLASHİ GÖRMÜYOR YARDIM EDİN

Bios flash bellegi görmüyor lütfen yardım edin ,
  15. C

SIFIR SİSTEM ALDIM BİOS FLASHİ GÖRMÜYOR

Sıfır sistem aldım , flash belleğe biosu yükledim ancak bilgisayar flash belleği görmüyor , başka bilgisayara takıyorum görüyor yeni aldığım sistem biosda görmüyor ne yapmam lazım
  16. C

YENİ SİSTEM ALDİM YARDİMMMMM

Yeni bi hazır sistem aldım , win10 ve biosu aynı flaşa atsam kurulum yapabilir miyim ? Yoksa sadece önce win10 mu kurulmalı
  17. C

Çözüldü✓ SPEAKER KABLOSU NEREYE TAKILIR

H610m h v2 anakartta speakeri nereye takıyoruz var mı bilgisi olan
  18. C

VATAN - Hazır sistem sıkıntısı

Geçen hafta perşembe günü bu sistemi sipariş verdim, 8 gündür onaylandı olarak bekletiliyor, bu hazır sistemler Ankara Söğütözü şubesinden çıkıyormuş arıyorum açmıyorlar , vatan genel müdürlüğü arıyorum faturalandırma bekleniyor diyorlar , var mı bu sistemden sipariş edip de ben gibi onaylandı...
  19. C

gigabyte h610m h v2 - Wifi

Bu anakartta wifi yokmuş sanırım ayriyetten adaptör almak gerekiyormuş , wifi usb önerir misiniz? hangisini almalıyım ?
  20. C

VATANDAN ALINAN HAZIR SİSTEM

Vatandan hazır sistem aldım 1 haftadır siparişiniz onaylandı yazıyor, Ankara Söğütözü şubesinde hazırlanıyormuş , arıyorum telefonları açmıyorlar başına gelen oldu mu geç mi gönderiyorlar sistemi ?
Geri