Arama sonuçları: *

• Users: Engiinck
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Engiinck

Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Selamlar ptesi günü Samsung S26 Ultra telefonu alacağım. Eski kullandığım kulaklık ile veda edeceğinden dolayı yeni kulaklık arayışına girdim. Aklımda Samsung'dan telefon aliyorken Galaxy Buds 4 Pro almak var. Güncel fiyatı 12.000 TL. Bütçem de genel olarak bu seviyelerde. Bu fiyata Buds4Pro...
  2. Engiinck

Yardım Monitör ve Çift Kollu stant önerisi

Selamlar imzada ki sistemimde hazır olarak kullandığım bir Dell 27" G2724D monitör mevcut ve kutsundan cıkan ayaklarıyla birlikte kullanıyorum. Çift monitör ve tutucu ile kullanmak istemekten ötürü bu konuyu açma gereği duydum. Bütçe konusunda çok bir problemim yok ama gidip 15-20k gibi bir...
  3. Engiinck

4070 Super için 2k Monitör Önerisi

4070 Super - R5 7600x li bir sistem topladım şuanda tek eksiğim monitör kaldı ortalama bütçem 7k. Bu fiyata bulmak biraz zor olacak gibi gözüküyor ama birkaç ürün buldum. Tavsiyelerinizi ve bunların alınıp alınmayacağını söylerseniz çok mutlu olurum. https://www.amazon.com.tr/dp/B0C7GJXWQZ...
  4. Engiinck

R5 7600x ve 4070 super sistem hakkında

İşlemci: AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz 32MB önbellek 6 çekirdek AM5 5nm tray işlemci. Ekran kartı: MSI GeForce RTX 4070 Super Gaming X Slim 12 GB GDDR6X 192bit DLSS 3 ekran kartı. Anakart: MSI Pro B650M-B AMD B650 soket AM5 DDR5 6800MHz (OC) M.2 anakart. RAM: Corsair Vengeance RGB DDR5 RAM 32 GB...
Geri