Arama sonuçları: *

• Users: tutsky
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

ANNEYE TELEFON ÖNERİSİ

Dostlar selam , anneye telefon alacagım benım kız babaannesının telefonunu hiç etti :D İnstagram Facebook biraz candy crush ve torunlarının fotoğlarflarını çekip cocuklarıyla görüntülü görüşeceği 10-15 civarı telefon önerinize ihtiyacım var. Yardımlarınızı beklıyorum tesekkurler..
  2. T

SİSTEMİM NE KADAR EDER

SİSTEM 6 AYLIK ÇOK AZ KULLANILDI SİZCE NE KADARA GİDER • 9800x3D tray • İnno3D Rtx 5080 OC KFG • CORSAİR VEGEANCE 6200 MHZ 32 GB RAM KFG • MSI GAMİNG PLUS WİFİ B850 KFG • SAMSUNG 980 PRO 1 TB + KIOXIA 1TB SSD • MSI CORELIQUID I360 360MM SIVI SOGUTMA KFG • MSI MAG 100R GAMİNG...
  3. T

FC 26 HANGI MOD ZEVKLIDIR ?

Arkadaslar selam , 3 aydır fc 26 oynuyorum sezonlar modunda takılıyorum genelde. sıkmaya basladı artık sizler hangı modu oynuyorsunuz en zevklı mod hangısıdır? ultımate team tavsıye eder mısınız ?
  4. T

YURTDISI TELEFON 1 OCAK ACILMA

2023 temmuz ayında harcını yatırdıgım yurtdısı iphone um 1 ocakta tum hatlara acılacak. telefonu sattım 1 ocakta alan kısı hemen hattını takınca şebeke gelır mı ?
  5. T

S25 ULTRA ICIN AKILLI SAAT ONERISI

Arkadaslar selam, İphone 14 pro max ve apple watch 8 kullanıyordum , s25 ultraya gecıs yaptım. akıllı saat de alacagım 44mm olacak alacagım saat. Aradıgım krıtık ozellık gelen mesajı seslı olarak yanıtlayarak metıne dokmesi. hangı saatı onerırsınız ? butce : 10k
  6. T

GOOGLE PIXEL PRO XL SERVER KAYIT

Herkese selamlar , iphone 14 pro maxtan artık androıde gecmek ıstıyorum , s25u server kayıtlar kapalı acılacak gıbı durmuyor i tr fıyatları da malum. Google pixel 10 pro xl cok hosuma gıttı , server kayıt da oluyor sıtelerde goruyorum . kullanan , server kaydında sorun yasayan oldu mu ?
  7. T

80 K SISTEM TOPLAMA TAVSIYE LUTFEN

Arkadaslar selam , 80k ya kuzene sıstem topluyoruz . Nasıldır sizce ? 7800x3d + 9070xt herhangı bır problem yaratır mı ?
  8. T

SAMSUNG SERVER KAYDI ACIK MI ?

Samsung server kayıtları acıldı dıye yorumlar goruyorum acık mı ? s25 ultra ıcın fıyatlar nelerdır ?
  9. T

PLAYSTATION 5 SSD TAVSIYESI

Selamlar PS5 slim CDli cihazım var bir de portal aldım bu ara cok fena sardım Pc yi unuttum bıle, Hafızasını arttırmak ıstıyorum hangi ssd yi tavsiye edersınız ?
  10. T

KERNEL ERROR HATASI YARDIM !

Merhaba herkese , 9800x3d ve rtx5080 + gigabyte 850 watt 80+gold cihazımı dexter marka 850va ups ıle kullanıyorum ups eskı sıstemımden kalma. yenı sıstemımde 4-5 defa kernel error hatası alıp pc acılırken boot ekranında yenı baslatma ıle gec acıldıgı oldu. olay gunluklerımde kernel error...
  11. T

BATTLEFIELD 6 DA UPS UYARI VERMESI

Merhabalar herkese , eski sistemimde kullandıgım ups cıhazımı yenı sıstemımde de kullanmaya devam ettım ama soyle bır durum var bf 6 da ara ara biiip biiip biiip diye bagırmaya baslıyor :D muhtemelen yetersız gelıyor dıye tahmın edıyorum ups modelım dexter 850va , benım sıstemım ıse 9800x3d rtx...
  12. T

EV ISITMA + SICAK SU ÖNERİ

Selamlar , Doğalgaz abonelıgı alamadım yapı ruhsatımda sıkıntı oldugu ıcın . bebek var evde kış geldi kapıda. 3 seçenek buldum, 1- elektrikli kombi ( ısıtma ve sıcak su performans düşük elektrik faturası cok gelir diyorlar ) 2- ısı pompası ( performans yuksek ama ılk kurulum malıyetı 180-200 bin...
  13. T

SİSTEME EK SSD TAKMA YARDIM

Arkadaslar selam , sistemime arkadasımın eski ssd sini ek olarak takacagım hafıza arttırmak amaclı. takmadan once ssd yı sıfırlamam gerekır mı veya taktıktan sonra bıcımlendırıp normal bır sekılde kullanabılır mıyım ? Nasıl bır yol ızlemem gereklı yardım eder mısınız
  14. T

ETHERNET ÇOKLAMA İÇİN YARDIM

Arkadaşlar ben yeni ev yaptırdım daire içine her odaya modemden kablo cektım masaustu gamıng pc den duvardakı ethernet girişine takınca internet gelıyor mis gibi ama playstatıona yapmayı unuttum aynı monıtorden goruntu alıyorum duvardakı tek porttan ethernet kablosunu coklayabılmem ıcın swıtch...
  15. T

RTX 5080 NVİDİA AYARLARI

Herkese selam 9800x3d ve rtx 5080 PC kurulumunu yaptım şimdi win 11 , nvidia driver ve app yükledim denetim masası ayarları nasıl olmalı ? Yüksek performansa çektim güç yönetimini sadece . Başka yapmam gereken bir ayar var mı bide appten yumuşak hareketi aktif ettim
  16. T

WİNDOWS 11 HOME LİSANS KEY NERDEN ALINIR

merhaba windows 11 kuracagım akşam lisans almak ıstıyorum en kolay uygun kod alım şeklinden nerden alınır neresi guvenılırdır ?
  17. T

İNNO3D RTX5080 X3 ALINIR MI

Arkadaşlar İnno3d X3 RTX5080 e gücüm yetiyor. diğer markalara çıkamıyorum fiyat olarak. 5070ti falan istemiyorum 5080 alamazsam gider 9070xt alırım. İNNO3D X3 RTX5080 alsam sıkıntı cıkarır mı bana sıcaklık değerleri nasıldır kullanan varsa tavsiye eder mı ?
  18. T

9800x3d + 9070XT 750W PSU YETERLİ Mİ

Arkadaslar selam , 7500f + 4070 sistemimde 750W+80 Bronze Fury marka PSU var , 9800x3d işlem + 9070xt ekran kartı alacagım . 750W+80 Bronze powerboost fury marka psu yeter mı sıkıntı cıkarır mı ? 7500f+ a620m anakart + 4070 ekran kartını da ıkıncı elden satacagım 9 aylık kutulu faturalı...
  19. T

1080 p den 2k ya geçtim işlemci önerisi lütfen

Herkese merhaba, 7500f + 4070 sistemimi 1080p de kullanırken bir hevesle samsung g5 2k 32 inç monitör aldım, işlemciyi 9800x3d ve msi b850 anakart ile güncelleme düşüncem var ve 4070 ile devam etmek istiyorum. bu şekilde bir sorun yaşar mıyım önerileriniz nelerdir ?
  20. T

9800x3d Anakart Önerisi

Merhaba Herkese , Colorful A620m 7500f + 750 W PSU + RTX 4070 kullanıcısıyım. Upgrade yapmak istiyorum 9800x3d ye geçeceğim. MSI B840 düşünüyorum herhangi bir sıkıntı çıkar mı ? Ekran kartımı da 9070xt olarak güncelleme planım var . PSU yeterli olur mu ?
Geri