Arama sonuçları: *

1. erayflxssss

Ethernetle Bağladığım Halde BufferBloat Yaparmı?

Merhabalar eskiden WIFI ile FPS oyunları oynuyordum msim bir anda 500lere 2000lere çıkıyordu saniyelik şimdide ethernetle bağladım bu sorun devam eder mi??
  2. erayflxssss

Oyun oynarken msim biranda 200-2000lere çıkıyor

Sadece oyun oynarken değil whatsappda konuşurken bile gidiyor hız testi yapıyorum ping 8 görünüyor ama aslında öyle dğil ikide bir gidip geliyor en son monitörü yumruklayacağım bir çare bulun
  3. erayflxssss

GoodbyeDPI Hata veriyor

GoodbyeDPI arkadaşımda "Error opening filter: 3 The system cannot find the path specified." diye bir hata veriyor herşeyi denedik olmadı birde size soralım dedik.
  4. erayflxssss

Ahşap yakma makinesinin teli koptu

Ahşap yakma makinesinin teli koptu bunu nasıl kaynaklayabilirim
  5. erayflxssss

Laptopa Masaüstü pcden güç nasıl verilir?

Merhabalar elimde eski bir laptop var şuan şarj olmuyor ben bunu 2. monitör olarak kullanmak istiyorum nasıl güç vereceğim bu laptopa?
  6. erayflxssss

GTAV Türkçe altyazı ile FiveM girilirmi

Gilirmi?
  7. erayflxssss

Çözüldü✓ Rampage V995 alınır mı?

Merhabalar bütçem 10k sıfır istiyorum o yüzden buna yöneldim, genel olarak incemeleri güzel (youtubede) normalde g29 2. el alacaktım ama 2. el g29'da çok güven vermiyor en yakın v995 istiyorum Not: Rampage hakkındaki söylentilere ve önerilere kapalıyım sadece alternatif (10k yı geçmeyecek...
  8. erayflxssss

TS SE Tool Yanıt Vermiyor

TS SE Toolu İndirdim Rardan Çıkardım Açtım Ve bunla Karşılaşıyorum Yanlışmı Kurdum Yoksa Windows 11 olduğu içinmi sıkıntı var?
  9. erayflxssss

Truckermps TS SE Tool Ban Yedirtirmi

Merhabalar truckersmp oyuncusuyum, TS SE Tooldan tüm şehirleri ve garajları toplu almak istiyorum ancak bu tmpde ban yedirtirmi diye tereddüt ettim yardım ederseniz sevinirim.
  10. erayflxssss

Razer DeathAdder Fiyatı normalmi? :D

https://www.pttavm.com/razer-rz01-03850100-r3m1-deathadder-essential-optik-kablolu-siyah-oyuncu-mouse-p-912890255?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.5.2 Şok oldum normalmi? :D
  11. erayflxssss

Çözüldü✓ BIOS Açamıyorum Ne yapacağım?

Merhabalar oyunda hata verince sorunun bıosdan çözüldüğünü gördüm bıosa girmek için pc açılırken del tuşunu spamladım ve olmadı anakartım Asus Prıme h610-R-SI. F2 tuşunu spamladım yine açılmadı ne yapacağım? (pc açılıyor ama del veya f2 tuşunu spamlayınca hiç bir şey olmamış gibi windows...
  12. erayflxssss

Arkadaşıma laptop arıyoruz.

Merhabalar Arkadaşım hem çalışacak hem oyun oynayacak 25k yı geçmeyen bir laptop olması gerekiyor. İyi günler.
  13. erayflxssss

Tlauncher Arkadaşlarıma skinim Alex olarak gözüküyor.

Merhabalar ben şahsen Tlauncher kullanıcısıyım Oyunun Orjinalini param olunca alacağım bu süre zarfında Tlauncher kullanmayı tercih ettim normal bir şekilde oynarken bana niye skinin alex dendi ama bende minecraft skinleri yoktu bende gözükmüyordu bunun çözümü varmıdır? (forum crackliye izin...
  14. erayflxssss

EKran kartım 80 derece (RTX 4060)

Merhabalar iyi forumlar faremi bağlarken yüzüme sıcak vuruyordu bende görev yöneticisini açdım pubg steam ultra ayarlarda 82 dereceydi ultra ayarlar diye bişe demedim fakat bugünde minecraft oynarken shaderi açdım ve oyunu ESC ye basıp durdurdum (single playerdeyim) yine 80-83 dereceler...
  15. erayflxssss

Prison Architect Sprinkler nedir nasıl yerleştirilir??

Prison Architect başladım ve bana sprinkler yerleştir diyor ama sprinkler nerde bilmiyorum.
  16. erayflxssss

Rampage SMX-R85 alınır mı? ??

Merhabalar ileride yeni mouseye gececegım yeni mouse arıyorum düşük bir bütcem var
  17. erayflxssss

Mousemden ses geliyor

Merhabalar Rampage SMX-R70 mousem var 1 yıl oldu alalı mouseyi havada ve mousepadde çok fazla sağ-sol yaparsam içinden tık tık tık ses geliyor sebebi nedir ? Ayrıca SMX-R85 Alınır mı eğer mousemde ciddi bir sıkıntı çıkarsa onu alacağım iyi günler.
  18. erayflxssss

RolePlay Yapabileceğim Bedava Oyunlar Nelerdir?

Merhaba Canım çok fazla RP yapmak istiyor hangi oyunları oynamam gerek (bedava)
  19. erayflxssss

Çözüldü✓ Ekran Kartımın PC yi İlk açtığımdaki sıcaklığı normal mi? (RTX 4060)

Bu dereceyi görüyorum bazen 45-44 de dolanıyor normalmidir
  20. erayflxssss

Minecraftta Askeri/Normal RP Yapabileceğimiz Sunucu var mı?

Merhaba canım sıkıldı ve Minecraft isimli oyunda RP yapmak istiyorum fakat sunucu bulamadım bu tip sunucular var mı? 1722607533 RP Sunucusu olsa bile yeterlidir varmı öyle sunucular??
Geri