Arama sonuçları: *

• Users: Titan550
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Bilgisayarım çok takılıyor

kullandığım sistem videolardaki gibi performans vermiyor sistem: R5 2400G Ram : 8GB Ekran Kartı: gtx 1660ti Palit tek fan Gigabyte a320 anakart Msi 650 watt güç kaynağı ilk foto da PUBG 1080P LOW ayarlar ikinci de Ultra 1080p Ekran kartı kullanımı düsük o yüzden kasıyor gibi geldi bana.
  2. T

Valorant Fps anlık drop

Arkadaşlar, bende bir bilgisayar var ve bu bilgisayarda Valorant oynarken karşıma aniden adam çıkınca donma yaşıyorum. Bunu çözebilir miyiz? 70-100FPS alıyorum ortalama. Sistem fotograf da olduğu gibi.
  3. T

Çözüldü✓ İşlemcim eski performansında(Ghz de çalışmıyor) çalışmıyor.

ilk resim de önçeki performansım. 2. olanda böyle baya düsük. ve oynadıkca daha da düsüyor. lütfen yardım edin.
  4. T

Sıvı soğutma önerir misiniz?

Sıvı soğutma önerir misiniz 4000-5000tl Arası bir de marka olursa süper olur ***** arkadaşım marka seviyor.
  5. T

GPU Tam performans da çalısmıyor

sorun gpu %20 de kullanıyor oyunlarda ama arada % yükseldikce fps artıyor kısa süre sonra yine aynı % delere düsüyor. subat ayında kullandığımda hiç böyle bir sorun yoktu acaba sorunu nasıl cözerim bilen var mı. bilgisayar:lenovo ideapad r5 3500u 8gb ram
  6. T

Çözüldü✓ Logitech Momo Adaptör

Ben Logitech Momo direksiyon aldım ve adaptör yoktu ben yeni adaptör alıcam ama orjinal adaptörün kaç volt,kaç amper olduğunu bilmiyorum yardimcı olursanız orjinal e yakın adaptör almak istiyorum
Geri