Arama sonuçları: *

• Users: burak_0606
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Ilk imza kart aile harcamaları görür mü

veli imzasıyla ilk imza kart almayı düşünüyorum ama ailemin internetten vp aldığımı felan görmesini istemiyorum harcama yaptığımda aileme bildirim gidermi ve arkadaşlarıma ibandan para atabilirmiyim ve onlar bana atabilir mi ne gibi kısıtlamalar var bilgilendirirseniz sevinirim.
  2. B

Protein ocean nereden alınır

Online ödeme yapamıyorum ankarada elden protein ocean ürünleri almak istiyorum satan yerler neresi yardımcı olursanız sevinirim
  3. B

17.3 inç laptop soğutucu önerisi

Malum yaz geldi laptopum biraz ısınıyor 2000 liraya kadar iyi soğutan sağlam bir soğutucu önerebilir misiniz
  4. B

125 cc cup motor önerisi

ilk motorumu alacağım ve cup motor almak mantıklı geldi vitesli olması açısından, 50.000 tl kadar bütçem var yokuşlarda 2 kişi üzmeyecek tercihen yedek parça sıkıntısı olmayan kaliteli sağlam bir model arıyorum 50 cc den 110 yada 135 cc yükseltme için kit veriyor sanırım bazı markalar o da...
  5. B

2000 tl kulaklık önerisi

2000 tl civarı bütçem var. Oyun ve müzik için kullanacağım. Kablosuz kablolu ve kulak içi kulak üstü önemli değil. Ses seviyesi ve ses kalitesi yüksek olsun istiyorum. Önerileriniz nedir
  6. B

Monster notebook kendiliğinden kapanıyor

Monster abra a7 v12.1 bilgisayara sahibim ve cihazın fanlarından ses gelmesinden dolayı monster yetkili servise gönderdim fan değişimi ve kasa değişimi yaptılar dün bilgisayarı teslim aldım hiçbir sıkıntı yoktu bu sabah ise bilgisayarı açtım yaklaşık 10 15 saniye sonra kendiliğinden kapandı...
  7. B

monster laptopuma ram yükseltmesi yapmak istiyorum

monster abra a7 v12.1 laptopa sahibim 8 gb rami olması can sıkmaya başladı cpu-z programından bu bilgileri buldum 8 gb daha ram eklemek istiyorum uyumlu ram önerisi yapabilir misiniz ve ankarada güvenilir yapacak yer varmı bilenler varsa söyleyebilir misiniz?
  8. B

Ps5 pro tasarımı sızdırılmış

ne düşünüyorsunuz twitterda sızdırılmış ps5 pronun tasarımı
  9. B

PS5 almayı düşünüyorum bu televizyonda güzel oynayabilir miyim?

Evde aktif olarak bu televizyonu kullanıyorum ve playstation 5 slim almayı düşünüyorum oyun zevki ve oyun kalitesi nasıl olur güzel oynanır mı bakabilir misiniz
  10. B

Sizce playstation 5mi yoksa pc mi almalıyım

Şuanda monster marka laptop kullanıyorum pandemi zamanından kalma ve hikayeli oyunlar oynamak istiyorum monster sağolsun alev atıyo herhangi bir oyuna girer girmez ve oynayamıyorum bu yüzden ps5 yada pc almayı düşünüyorum ps5 fiyatı 20 25k güzel bi pc 30 35k ben suan biraz ps5den yanayım ama siz...
  11. B

2000 lira tkl klavye önerisi

2000 liraya kadar blue switch olmasın yeter kaliteli tkl klavye önerebilir misiniz
  12. B

Ryzen 5 5600x rtx 4070 sistem alınır mı?

Bu sistem sizce parasını hakediyor mu, alınır mı? Ve alırsam beni kaç sene götürür ileride neleri güncellemem gerekebilir? ve birde anakartı sanırım biraz giriş seviyesi sıkıntı çıkarır mı veya yeter mi bu sistem için
  13. B

4000-5000TL arası monitör önerisi

4000 5000 tl arasında oyun için monitör önerileriniz nelerdir? ghosting gibi kronik sorunları olmayan
  14. B

Ryzen 5 5600 ve rtx 4060 sistem alınır mı

Sizce fiyatını hakediyor mu? Bana çok uygun gibi geldi almayı düşünüyorum parasını hakeder mi? Ve bu sistem beni kaç sene daha götürür yapmamı önerdiğiniz değişiklikler var mıdır?
Geri