Arama sonuçları: *

• Users: Erencloke
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Öneri Televizyon Önerisi Acil !

[H3 id='45-50k+arasna+alnabilecek+en+televizyon+bakyoruz.+Bu+gn+alacaz+nerisi+olan+varda+yardmc+olabilir+mi+ltfen+TCL+55C6K+45bintl+4+taksit+yapyor+nerir+misiniz']45-50k arasına alınabilecek en televizyon bakıyoruz. Bu gün alacağız önerisi olan varda yardımcı olabilir mi lütfen, TCL 55C6K...
  2. E

Termal ped değişimi hakkında yardım

HP VICTUS s16-0003nt dizüstü bilgisayarım var. Termal ped almıştım daha önceden Thermalright Heilos V2, bunu işlemci ve ekran kartına uygulasam daha yararlı olur mu bilgisi olan lütfen dönüş yapabilir mi? şu anki stok 2 senelik termal macun var üstüne cs2 95 99 derece arası geçiyor bilen lütfen...
  3. E

Termal macun, termal ped önerisi

rtx 4070 , r7 7840hs hp victus s0003nt modelim bütçe önemsiz 1 hafta içerisinde hemen satın alıp uygulayacağım en iyi termal ped ya da macunu belirtir misiniz lütfen aylardır bakıyorum hiç bulamadım düzgün bir şey
  4. E

40K bütçe gaming laptop önerisi

40k bütçem var hem mühendislik hem de oyun için laptop önerisi yazar mısınız baktığım modeller şunlar hiçbir bilgim yok hangisi iyi fiyat olarak 40k +- ürün atar mısınız en iyisi diyebileceğiniz bilgisayarları. Hp Victus 16-S0011NT 7Z584EA https://app.hb.biz/dNQGfzR8Ppsw Casper Excalibur...
Geri