Arama sonuçları: *

1. madenden çıkan klarnetçi

Yardım Akko Fun60 Pro Driver Hakkında

arkadaşlar elimde fun60 pro var ve eski 2025 driverini yüklemek istiyorum internette bulamadım yardımcı olabilecek birisi varmı
  2. madenden çıkan klarnetçi

Çözüldü✓ Fun60 Pro Tuş Atamaları

arkadaşlar akko fun 60 pro aldım ve driverdan tuş atamalını bulamadım kullanan varsa yardımcı olabilirmi
  3. madenden çıkan klarnetçi

2.3k Civarı Klavye Önerisi

Arkadaşlar klavye arıyorum manyetik fln fark etmez ama 75lik veya tkl gibi olursa çok güzel olur teşekkürler
  4. madenden çıkan klarnetçi

2-2.3k Klavye Önerisi

Uzun süre kullanabileceğim manyetik çok önemli değil ama olursa güzel olur %60-80 arası olursa çok güzel olur şimdiden teşekkür ederim
  5. madenden çıkan klarnetçi

Yardım Hepsiburadada Kupon Kullanamıyorum

Arkadaşlar Ne’appden 250tllik hepsiburada kuponu aldım ve termal macun alacaktım ama sepete ekleyince kupon aktifleşmiyor ama hepsiburada satıcılı olmayan bir üründe kupon aktifleşiyor anlamadım yardım ederseniz sevinirim
  6. madenden çıkan klarnetçi

Android Redmi Note 12 Pro 5G Custom Rom Yükleme

Arkadaşlar 1-2 aya elime geçecek ve custom rom kurmak istiyorum önerebileceğiniz rom varmı ve kurarkenki önemli adımlar nelerdir paylaşırsanız sevinirim
  7. madenden çıkan klarnetçi

Öneri Wraith Blade X veya Y Hakkında

Arkadaşlar yukarıdaki mousepadlerden birini alacağım kullanan varsa nasıldır söyleyebilir mi veya önerir misinin şimdiden teşekkürler
  8. madenden çıkan klarnetçi

Öneri 600-900tl Mousepad Önerisi

Arkadaşlar yeni mousepad alacağım düşündüklerim wraith blade x/y wraith jungle maze deskmate düşünüyorum kullanan varsa veya bu bütçede başka öneriniz varmı
  9. madenden çıkan klarnetçi

Öneri Ucuz Termal Macun Öneri

Arkadaşlar fazla bütçem yok termal macun arıyorum 7500f kullanıyorum soğutucuda fazeon a3210tra
  10. madenden çıkan klarnetçi

Kulaklığa Aux Kablosu Lazım

Arkadaşlar elimde bir kablosuz kulaklık var aux kablosuyla bilgisayara bağlamayı düşünüyorum kullandığınız kablo varsa önerebilir misiniz?
  11. madenden çıkan klarnetçi

Öneri Max 2k Klavye Önerisi

Arkadaşlar yeni klavye alacağım maksimum 2.300e çıkabilirim ama fazla zorlamak istemiyorum tercihen %75 ama %60da bozmaz
  12. madenden çıkan klarnetçi

Yardım Eski Monitör Hakkında

Arkadaşlar evimde eski bir monitör var vga girişli ve bunu bilgisayarda kullanmak istiyorum dönüştürücü önerir misiniz? fazla pahalı olmasa daha iyi olur
  13. madenden çıkan klarnetçi

Vatandan Alınan Sistem Hakkında

Arkadaşlar az önce sistem aldım vatandan ve akşama doğru mağazaya gitsem alabilirmiyim
  14. madenden çıkan klarnetçi

Öneri Rx 7700 Xt ve Son Fsr Güncellemesi

Arkadaşlar temmuz gibi fsr 4 rx 7000 serisine geliyor bu yüzden normalde 6700 xt alıcaktım sonra 7700 xt almaya karar verdim sizce alınabilirmi
  15. madenden çıkan klarnetçi

Yardım Klassgear Feel İem Kullanıcı Yorumları

Arkadaşlar feel iem type c versiyonunu alıcağım kullanan varsa nasıldır mic kalitesi fln internette fazla kullanan bulamadım da
  16. madenden çıkan klarnetçi

Öneri Klassgear crosshair mouse hakkında

Arkadaşlar 1-2 aya sistem toplayacağım normalde w1 freestyle yan tuşlu modelini alıcaktım ama bugün klassgear crosshair pro mouse çıkmış hangisini alsam bilemedim yardımcı olursanız sevinirim
  17. madenden çıkan klarnetçi

Yardım Bildirimler gelmiyor veya geç geliyor

Arkadaşlar elimde iphone 8 plus var bazen WhatsApp’tan bildirimle rgelmiyor veya çok geç geliyor son zamanlarda olmaya başladı sizce neden olabilir ios 16.7.12
  18. madenden çıkan klarnetçi

18-20k bütçe ile ekran kartı

Arkadaşlar 20k bütçem var sizce rx 9060xt 16gb- rx 7900 gre-rtx 5060 mı almalıyım *Rtx 5060 çok düşük farkındayım
  19. madenden çıkan klarnetçi

Yardım 20k bütçe ile ekran kartı önerisi

Arkadaşlar sıfırdan pc toplayacağım ekran kartı için 20k bütçem var sıfır ikinci el farketmez işlemci olarak r5 7500f kullanacağım şimdiden teşekkür ederim
  20. madenden çıkan klarnetçi

Öneri Beyaz 360 Sıvı Soğutma

Arkadaşlar bir arkadaşım sistem toplayacak sıvı soğutmalar hakkında bilgi sahibi değilim yardımce olursanız sevinirim kriterleri -Beyaz -360mm -Ekran fazla önemli değil olursa güzel olur -işlemci 7800x3d -bütçe 13k şimdiden teşekkürler
Geri