Arama sonuçları: *

1. madenden çıkan klarnetçi

Öneri Beyaz 360 Sıvı Soğutma

Arkadaşlar bir arkadaşım sistem toplayacak sıvı soğutmalar hakkında bilgi sahibi değilim yardımce olursanız sevinirim kriterleri -Beyaz -360mm -Ekran fazla önemli değil olursa güzel olur -işlemci 7800x3d -bütçe 13k şimdiden teşekkürler
  2. madenden çıkan klarnetçi

Yardım Qcy kulaklığa eq ayarı

Arkadaşlar elimde qcy h3 lite kulaklık var ve eq yapmak istiyorum kullanan varsa verebilir mi şimdiden teşekkürler
  3. madenden çıkan klarnetçi

Yardım Qcy kulaklığa eq ayarı

Arkadaşlar elimde qcy h3 lite var kullanan varsa kendi yaptığı ayarı paylaşabilir mi şimdiden teşekkürler
  4. madenden çıkan klarnetçi

Kaç adet fan gerekiyor

Arkadaşlar bu kasaya kaç adet fan gerekir kaç tane içi ve dışa fan gerekir şimdiden teşekkürler
  5. madenden çıkan klarnetçi

Yardım Beyaz ddr5 ram lazım

16gb ddr5 beyaz ram lazım şimdiden teşekkürler
  6. madenden çıkan klarnetçi

Öneri Ekran kartı olarak neler alınır

Arkadaşlar yeni sistem toplayacağım ekran karıtı olarak ne alabilirim şuanki piyasaya göre şimdiden teşekkürler bütçem 10-12
  7. madenden çıkan klarnetçi

Yardım Yeni ekran kartı alıcağım

Arkadaşlar yeni sistem toplayacağım 14-15k civarı ekran kartı arıyorum 2k kaldırabilecek bir model olsun
  8. madenden çıkan klarnetçi

4060 i512400f li sistem alınır mı?

Bu sistem alınır mı? fiyat 23999tl
  9. madenden çıkan klarnetçi

Pckolik Bomb v3 alınır mı?

http://pckolik.com.tr/tavsiye-sistem/bomb-v3-sistem-tavsiyesi-ryzen-5-7500f-geforce-rtx-5060-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd Bu sistem nasıldır 1tb yükselticem değer mi
  10. madenden çıkan klarnetçi

Rx 9060xt vs rtx 5060

Arkadaşlar genellikle fps türü oyunlar oynacağım hangi kartı almalıyım veya rx 9060xt hangi versiyonunu almalıyım
  11. madenden çıkan klarnetçi

Atk a9 plus mu vxe r1 mi

Teknik veriler olarak çok yakınlar hangisini tercih etmeliyim şimdiden teşekkürler
  12. madenden çıkan klarnetçi

Öneri 2.500 klavye önerisi

Arkadaşlar tercihen beyaz, manyetik boyuta fazla takmam ve bu özelliklere göre şu klavye var şimdiden teşekkürler
  13. madenden çıkan klarnetçi

Yardım Havit h2002p mi razer blackshark v2 x mi

Evet arkadaşlar sıfırdan sistem toplayacağım 1200tlye havit mi alayım yada 1800tlye razeri mi alayım
  14. madenden çıkan klarnetçi

Yardım Havit h2002p mi razer blackshark v2 x mi

Evet arkadaşlar sıfırdan sistem toplayacağım 1200tlye havit mi alayım yada 1800tlye razeri mi alayım
  15. madenden çıkan klarnetçi

Öneri 2000tl Oyuncu kulaklığı Önerisi

Arkadaşlar yakın zamanda setup kuracağım onun için kulaklık bakıyorum sizce hangi kulaklığı almalıyım iem olur kulak üstü olur fark etmez birde bütçem max 2000 şimdiden teşekkür ederim
  16. madenden çıkan klarnetçi

Öneri 2000tl oyuncu kulaklığı önerisi

Arkadaşlar yakın zamanda setup kuracağım onun için kulaklık bakıyorum sizce hangi kulaklığı almalıyım iem olur kulak üştü olur fark etmez birde bütçem max 2000
  17. madenden çıkan klarnetçi

Yardım Ekran kartını düşürmelimiyim

Arkadaşlar 42-43k civarında bir sistem toplayacağım ekran kartını rx9060xt düşünüyorum genelde cs valo gibi fps oyunları oynayacağım bütçem monitör kısmında sıkışıyor sizce ekran kartını düşürüp monitörümü yükseltsem monitör bu...
  18. madenden çıkan klarnetçi

Öneri Fazeon monitör alınır mı?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-fazeon-x24f200-23-8-0-5-ms-full-hd-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,919469124.html Burdaki monitör alınır mı? emin olamadım fiyatı iyi geldi alan arkadaş varsa bilgilendirebilirmi varsa daha iyisi önerir misiniz (bütçe 4500 max)
  19. madenden çıkan klarnetçi

Yardım 3060 12GB lı kasa nasıl

İŞLEMCİ: INTEL 13-12100F ANAKART: GIGABYTE H610M-K DDR4 RAM: LEXAR ARES 2x8GB 3600MHz DEPOLAMA: LEXAR NM710X 500GB M2 SSD EKRAN KARTI: ZOTAC TWİN EDGE RTX3060 12GB KASA VE GÜÇ KAYNAĞI : RAMPAGE HELIOS MESH 550W 80+ Darboğaz yaparmı???
Geri