Arkadaşlar Ne’appden 250tllik hepsiburada kuponu aldım ve termal macun alacaktım ama sepete ekleyince kupon aktifleşmiyor ama hepsiburada satıcılı olmayan bir üründe kupon aktifleşiyor anlamadım yardım ederseniz sevinirim
Arkadaşlar 1-2 aya elime geçecek ve custom rom kurmak istiyorum önerebileceğiniz rom varmı ve kurarkenki önemli adımlar nelerdir paylaşırsanız sevinirim
Arkadaşlar yeni mousepad alacağım düşündüklerim wraith blade x/y wraith jungle maze deskmate düşünüyorum kullanan varsa veya bu bütçede başka öneriniz varmı
Arkadaşlar evimde eski bir monitör var vga girişli ve bunu bilgisayarda kullanmak istiyorum dönüştürücü önerir misiniz? fazla pahalı olmasa daha iyi olur
Arkadaşlar 1-2 aya sistem toplayacağım normalde w1 freestyle yan tuşlu modelini alıcaktım ama bugün klassgear crosshair pro mouse çıkmış hangisini alsam bilemedim yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar elimde iphone 8 plus var bazen WhatsApp’tan bildirimle rgelmiyor veya çok geç geliyor son zamanlarda olmaya başladı sizce neden olabilir ios 16.7.12
Arkadaşlar sıfırdan pc toplayacağım ekran kartı için 20k bütçem var sıfır ikinci el farketmez işlemci olarak r5 7500f kullanacağım şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar bir arkadaşım sistem toplayacak sıvı soğutmalar hakkında bilgi sahibi değilim yardımce olursanız sevinirim kriterleri
-Beyaz
-360mm
-Ekran fazla önemli değil olursa güzel olur
-işlemci 7800x3d
-bütçe 13k
şimdiden teşekkürler