Arama sonuçları: *

• Users: e398ci
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Msi G274QPX ghosting

Amazon satıcı olarak satın aldığım msi 271QPX dün teslim edilmişti. Bugun kutuyu açtım. Elimde malesef hazır bir sistem yok. Eksik bileşenler var. Intel nuc mini pc ye bağladım bugün monitörü. Ölü piksel yok. Fakat ghosting var gibi. Fakst bilmedigim icin soruyorum. Windows ekran...
  2. E

Hangi psu secmeliyim?

Elimde 9800x3d, x870e carbon mevcut. 5000 serisinden fiyatina göre 70 yada 80 modellerinden birimi tercih edeceğim. Bubdurumda ihtiyacım.olan guc nedir acaba? Fsp hydro ptm pro 1200w (atx 3 pcie5 ready) platinum 9bin tl, fsp vita gm 1000w gold(atx 3.1) 6500tl.
  3. E

Fan kontrolcusu olmayan kasa

Merhaba arkadaşlar. Linkteki kasayı almak istiyorum. Şu an elimde 9800x3d ve msi x870e carbon anakart var. Donanim dunyasindan çoktandır uzağım. Kasanın açıklama kisminda "denetleyici yok mb ile senkronizasyon gerekir" yazıyor. Bu bir eksiklik mi? Aslinda be quiet shadow base 800fx düşündüm...
  4. E

Atx anakart , 9800x3d ve 5070-80 icin kasa ve psu

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttigim bilesenler için kasa ve psu tavsiye eder misiniz...
  5. E

100 bin tl monitor , klavye -fare dahil tavsiye.

Merhaba. 100 bin tl monitor ve klavye mouse dahil sistem için değerli önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Hatta araya iyi oyuncu kulaklığı da sıkıştırılirsa daha da iyi olur.
  6. E

57.000 tl edecek bir sistem mi?

Kasa Asus A21 plus, anakart asus prime b650m,k, işlemci ryzen 5 7500f, ram patriot viper venom 2x16 6000mhz cl30, m2 ssd kingston nv3 1tb, grafik kartı asus dual 4070 ti super toplam fiyat 57.000 tl. Fiyat yüksek mi arkadaşlar?
  7. E

Bilesenler uyumlu mu?

Merhaba arkadaşlar. Acikcasi donanim dunyasindan baya uzak kaldim. 14 yaşında bir oğlum ve 20 yaşında bir kızım var ve açıkçası şimdiye kadar onları pc oyun dünyası ile tanıştıramadim. Bunu belirtmemin nedeni hangi oyunlar oynanacak diye bir soru gelmesi. Kızım sims4 ve volarant oynamaya...
Geri