Arama sonuçları: *

• Users: alperener
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yardım Araba kaza sonrası onarım

Arkadaşlar yanlış yere konu actiysam kusura bakmayın. 1 saat önce kaza yaptım. Gidisli gelişli bir yol da Kadın bir sürücü ben şeridimde giderken o karşıdan geliyordu. Önüme atladı kurtaramadim. Zaten suçu kabul ediyor. MOBESE kaydı vs her şey mevcut suçlu o. Arabam yeni model bu yüzden servise...
  2. A

Yardım IBAN ile yardım istemek yasal mı?

Arkadaşlar merhaba, evet biliyorum başlığı düzgün atamadım ama bir sorum var. Ankara'da kendi dükkanımı işletiyorum son zamanlarda "xx şeyleri için yardım topluyoruz" diyip içeri girenler var. Güvenmediğim için burada çalışanım bir şey veremem diyip gecistiriyorum. Bu sefer de " IBAN var ibandan...
  3. A

Yardım GTA 5 online atma sorunu

Herkese merhaba, online a ne zaman girsem herkes left atıyor bu sorunu yaşayıp çözen var mı? İnternet hızım ve bilgisayarım gayet iyi
  4. A

Yardım 2021 egea yolda giderken aniden gelen bip sesi

Öncelikle iyi forumlar, 2021 1.6 lounge paket egeam var. Arabada hiçbir sıkıntı yok fakat bugün yolda giderken aniden Bip sesi geldi susmadı. Park sensöründe dibe girince gelen sesin aynısıydi. Arabayı stop edip tekrar çalıştırdığımda düzeldi. Sebebi nedir
  5. A

Öneri 600-700 w PSU önerisi

Öncelikle herkese iyi forumlar. Bende 600 w PSU var ve 4.5 yıldır kullanıyorum. Bzxen bilgisayarı kapatırken aniden kapanma, güç almama gibi sorunlar olduğu için sorun PSU diye düşündüm. Önerilere açığım f/p olması önemlidir. Sistemim üst düzey olmadığı için pahalı bir şeye gerek yok. R5 5600...
  6. A

Her gün creatin kullanımı hakkında

Öncelikle herkese iyi akşamlar. Haftanın 3 günü antrenman 2 günü kardiyo olmak üzere spor yapıyorum. Amacım kilo ve kas yapmak. Antrenörum her gün creatin kullanabilirsin dedi evet bir bildiği vardır ama sorum şu creatini her gün kullanmak ileride sorun açar mı? Günde 5 Gr alıyorum. Teşekkürler
  7. A

Öneri Uygun fiyatlı monitör önerisi

Herkese iyi forumlar, ana monitörüm gayet iyi ve kaliteli seviyede. Yan monitörüm eski Samsung bir model. Onu satıp yerine en fazla 2500 TL degerinde monitör koymak istiyorum. Bu fiyatlarda öneriniz var mıdır? Mümkün mertebe taksit yapabilen bir yer varsa çok iyi olur
  8. A

Sadece valorant da anı kapanma

Öncelikle merhabalar. Dünden beri sadece Valorantta maça girerken bilgisayarın ekranı gidiyor aniden ama çalışmaya devam ediyor. Bunun çözümü vs ne olabilir. Teşekkürler Ryzen 5 5600 , tuf 3 rx 5600
  9. A

Asus uefi password unutuldu

Kuzenimin laptopu daha dün aldı böyle oldu . Nasıl yapacağımı bulamadım Asus laptop
  10. A

Öneri Oyuncu koltuğu önerisi

Max bütçe 6k 1724936357 Hawk fab v5 buldum önerir misiniz
Geri