Arama sonuçları: *

• Users: yucan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Uyku moduna geçip çıkınca 2. ekranım gidiyor

Merhabalar, bilgisayarımın 3 gündür uyku moduna geçtikten sonra tekrar açılışında 2. ekranımın görüntüsü gelmiyor. Yansıt seçeneklerinden "uzat" seçili ama tek ekranda görüntü alıyorum. HDML kablosunu çıkar tak yapınca düzeliyor ama bu sorun daha önce olmuyordu. Daha önce başına gelen varsa ve...
  2. Y

Bisikletimi ne kadara satmalıyım? Salcano NG 650 18"- 21 Vites- V Fren

Merhaba, Salcano NG 650 18"- 21 Vites- V Fren - 9 ay garanti - çiziksiz, bisikletim var ve uzun süredir kullanmadığım için bunu satmak istiyorum ancak daha önce 2. el satış yapmadığım için fiyatını ne kadar belirlemeliyim bilemiyorum. Bu tarz konuları takip eden varsa yardımcı olabilir mi ?
  3. Y

Öneri 20.000 / 30.000 mah powerbank önerir misiniz

20.000 veya 30.000 mahlık f/p hızlı şarj destekleyen powerbank önerisi var mı?
  4. Y

Çözüldü✓ 20000 / 30000 mah powerbank önerisi var mı ?

20.000 veya 30.000 mah'lık f/p hızlı şarj destekleyen powerbank önerir misiniz?
  5. Y

R7 5700X - RTX 4060 SİSTEM 29K NASILDIR?

Bu sistemi 29k ya 6 taksitle almayı düşünüyorum, ihtiyacımı fazlasıyla karşılayabilecek düzeyde olduğu için daha yüksek sistemlere ihtiyacım yok Sistem hakkında aklıma takılan; Soğutucu ve güç kaynağı yeterli olur mu ? Galax ekran kartı ileride sorun yaratır mı ? Asus ekran kartı ile...
  6. Y

Çözüldü✓ R7 5700X3D - RTX 4060 sistem nasıldır?

Hava soğutucu da ekleyip almayı düşünüyorum. Taksit imkanı olduğu için buradan almayı düşünüyorum eğer f/p dan çok uzaksa önerilere açığım.
Geri