Arama sonuçları: *

• Users: leblebe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

4000Tl bütçe ile mouse önerisi.

VXE Madr R ve ATK Blazing Sky X1 arasında kaldım cs oynuyorum çok sıkıntı çıkartmayacak kaliteli önerilere açığım. Seçtiğimiz mouselerin kronik sorunlari var mıdır bilmiyorum bilginiz varsa yazarsanız sevinirim. Bütçe duruma göre 4 bine çıkabilir
  2. L

Ekran ve masaüstünde aniden donma

Pc açıkken bir anda ekrana siyah bir şerit geldi daha sonra gitti ve masaüstü dahil açık olan bütün uygulamalar bir anda dondu veya kullanılamayacak halde yavaşladı. Bilgisayarı kapatıp yeniden açtığımda bir sorun göremedim. Sorun devam eder mi, hangi problemden kaynaklandı konusunda bilgim yok.
  3. L

ReDragon horus k618 nasıl?

https://www.incehesap.com/redragon-horus-k618-wireless-rgb-kablosuz-klavye-fiyati-65826/ İndirimde diye yazılan bir ürün. Switch ne olduğu yazmıyor ama sanırım red switch bazı incelemelerde öyle. Bilgisi olan yazabilir mi? Ayrıca alternatif önerisi olanlar da ekleyebilir mi?
  4. L

Giriş seviyesi oyuncu klavyesi önerileri

Merhabalar, Giriş - orta düzey bir oyuncu klavyesi arıyorum. Rekabetçi oyunlar oynuyorum. (CS2, valorant, rainbow 6 gibi). Rekabetçi oyunlardan ziyade Witcher gibi oyunlar da oynuyorum. Tercihen mekanik, duruma göre de membran olabilir fakat tepkime süresi mümkünse az olsun. Kronik sorunlu bir...
Geri