Arama sonuçları: *

• Users: emirrnv
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. emirrnv

Monitor Kolu takma sorunu

ASUS TUF VG27VQ 27″ 165Hz Curved Gaming Monitör beyler bu monitorum ama bu alttaki taban cıkıyor yani araştırıp fotoğrafını bulursanız görürsünüz. alttaki taban cıkıyor tabanın bağlı olduğu uzun üst kısım arkada olan yani onuda fotoğraflarda görebilirsiniz onu nasıl çıkarıcam bilgisi olan varsa...
  2. emirrnv

Çözüldü✓ Sistemim iyi ama drop

merhaba arkadaşlar sistemin Özellikleri msi gaming x slim 4070 super amd ryzen 5 7500f kingston 5600mhz 2x16 ddr5 ana kart msi b650 m gamıng anakart valorantta 500 600 alıyorum ama alt tab attikan sonra pc donuyor gibi ama konuşan kişilerin sesini duyuyorum bu arada sivi sogutucumda var...
  3. emirrnv

55-60 k arası sistem önerisi ve güvenilirlik.

arkadaşlar merhaba bu ay içinde sistem alacağım büyük ihtimalle 1.sorum şu olacak.İtopya ve Gamingentr gibi siteler guvenilirmidir ben biliyorum ancak içim rahat etsin diye birde bana sistem toplayıp önerir misiniz? ya itopyadan olsun yada gamingentr fark etmez
  4. emirrnv

50 bin tl ye sistem onerisi

Selamün aleyküm arkadaşlar 50-55 k arası monitör dahil değil sistem önerir misiniz? veya toplayıp yazar mısınız siteler gamin gen tr itopya incehesap bu siteler olursa daha iyi olur
  5. emirrnv

Toplama pc sizce nasıl olmuş?

beyler itopyadan pc alınır mı?? ve 50k ya bana sistem cozebilirmisiniz benim topladığım sistemi aşağı yazıyorum sizce uygunmu Ryzen 5 7500f Gigabyte B650 eagle ax 76000 ddr5 sokar am5 atx anakart kingston cift slot 16 gb toplam 6000mhz cl36 ddr5 msi rtx 4060 ti gaming x slim 16 gb kingston...
  6. emirrnv

4060 gamıng x slim 5 7500f darboğaz olurmu

Msi 4060 16gb gamig x slim ile ryzen 5 7500f darboğaz yaparmı
Geri