Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Pazaramadan telefon alinir mi?

cep telefonu almayi dusunuyorum. suan en ucuz pazaramada gorunuyor ve saticisi mediamarkt. daha once pazaramadan hic alisveris yapmadim. gonul rahatligiyla alabilir miyim?
  2. S

Yardım Amazon siparis iptali/hesap kapatilmasi

11 Ekim 2025 tarihinde amazon hesabimdan kendime ve kardesime olmak uzere toplamda 2 adet rx 9070 ekran karti siparisi verdim. Aradan 5-10dk gectikten sonra siparisimin iptal edildigini gordum. Fiyatin uygun oldugunu ve taksit avantajinin oldugunu dusunerek ayni siparisi tekrar olusturdum. Cok...
  3. S

Laptopuma m2 ssd onerisi yapabilir misiniz?

Butce: 1500-1800 Legion y520 15ikbm model laptopuma 2023 Temmuz'da 500gb Samsung 970 evo plus modelini almistim ancak daha 2 yil dolmadan bozuldu. Laptopumla uyumlu f/p yeni bir ssd almak istiyorum. Dramli olursa sevinirim. Okuma yazma hizinin cok da yuksek olmasina gerek yok. Zaten...
  4. S

C5 aircross arka stop farını kırdım ne yapmalıyım?

Aracım 2024 model c5 aircross ve alalı 3 ay oldu. Park yerinden çıkarken arka stop farının birini kırdım. Sizce ne yapmalıyım. Orjinal ile orjinal çıkma arasında ne gibi dezavantajlar olur? Ekspertiz raporlarını etkiler mi? Yetkili serviste mi yaptırmalıyım? Bilgili ve tecrübesi olan arkadaşlar...
  5. S

Çözüldü✓ i5 13400f ve rtx 4060lı bu sistem sizce nasıl ve f/p mi?

Açıkçası bu konularda çok fazla bilgim yok. Biraz geleceğe de yönelik olması açısında ddr5 olmasına, güç kaynağının yüksek watt olmasına ve işlemcinin bir tık daha iyi olmasına özen gösterdim. (tek bildiklerim bunlar) Tek tek toplama nedenlerim arasında peşin fiyatına taksit seçeneklerinin...
Geri