Arama sonuçları: *

• Users: ZvDx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Ets2 gamepad joystick bırakınca direksiyonu toplamıyor

Merhaba arkadaşlar, ets2 için gamepad ayarı yaptım ama hiçbir şekilde şu sorunu çözemedim, direksiyona ayarladığım joysticki döndürürken oyunda direksiyon da hareket ediyor ama joysticiği bırakınca direksiyon olduğu yerde kalıyor eski haline dönmüyor, joystick i bırakınca oyunda direksiyonun...
  2. Z

Bütçe max 50k, 4060 lı asus tuf mı 5060 lı erazer mi

Merhaba arkadaşlar bütçem max 50k 1 kuruş bile çıkamam(kredi kartı limitinden dolayı vs.) 2 laptop var kararsız kaldım linkleri aşağı bırakıyorum (normalde 4060 lı nitro 16 alcaktık işlemcisi ryzen 78845Hs ama 53k onu elemek durumunda kaldık) erazer markasını hiç bilmiyorum ama o laptobun...
  3. Z

Passat ta manifest dinleme işi

Evet beyler başlıkta zaten gördünüz bu fikir hakkında düşüncelerinizi alalım yazmaktan çekinmeyin xD
  4. Z

Hisarmt2 ye benzeyen 65-250lvl metin2 pvp önerisi

Merhaba arkadaşlar oynayanlar bilir yılın 2018-2019 olması lazım Hisarmt2 pvpsi vardı 65-250 simyasız lcyansız hatta metin dağında sıralama kasıyorduk falan site efsunlar vardı ipek kılıcı falan neyse bilen bilir zaten buna çok benzer bir pvp arıyorum bildiğiniz var mı??
  5. Z

Rampage ultimate kb r96 switchi ne + optik switch klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar, Rampage kb r96 daki switchler optical brown mu yoksa optical black mi? Rampagenin kendi sitesinde optical brown yazıyor ama birçok sitede ve kullanıcıların yaptığı yorumda optical black olduğunu yazmışlar, ayrıca 2.4k bütçesinde bu klavyeyi mi önerirsiniz yoksa o switchle...
  6. Z

Point Blank da oldlar topluluğu kursam belli kurallarımız olsa kaç kişi gelir?

Merhaba arkadaşlar, çocukluğumun oyunu olan Point Blankı dün akşam indirdim maziye akmak için ancak oyunun afedersiniz b*knu çıkarmışlar t77 lerle 144 hp lerle ayrıca aimbot sorunu da hala çözülmemiş, bir topluluk oluştursak sadece eski silahları ve itemleri kullanacağımız kurallar oluştursak...
  7. Z

7-8k Gaming sandalye önerisi (konfor 1. planda)

Merhaba reisler, aşağıda görmüş olduğunuz lanet sandalyeyi kullanıyorum ve 1 2 saatten sonra katlanılmıyor, konforu ön planda olan bir sandalye öneriniz var mı xdrive gözüme güzel gözüktü linki ...
  8. Z

Elektrik elektronik müh için pc önerisi

Merhaba arkadaşım elektrik elektronik mühendisliği fakültesinde 1. sınıfta okuyor eem için pc bakıyoruz ben de eem de hangi programlar kullanıldığını tam olarak bilmiyorum solidworks gibi dahili ekran kartı gerektiren uygulamalar kullanılıyormu bu bölümde bu konuda da bilgilendirirseniz...
  9. Z

Amazon 1100tl gümrüğe takılır mı?

Merhaba arkadaşlar bir bluetooth kulaklık var Tr de yaklaşık 2k şuan ama amazonda 1099tl linki bırakıcam ve 30 euro da şuan 1089tl yakın zamanda 30 euro 1100 tl olduğunda alsam gümrüğe takılır mı? bahsettiğim kulaklık...
  10. Z

Laptopun klavye kısmında hafif bombe var

Merhaba arkadaşlar yeni aldığım acer nitro 5 in klavye kısmında k,l,ş harflerinin olduğu kısımda hafif bir bombe var sorun olurmu? birde orta kısım da(f,g,h)hafif aşağıda gibi sorun olurmu? Resimden de fark edebilirsiniz dikkatli bakınca
  11. Z

hp campus xl mı Aerocool thunder x b3 15 mi? (laptop sırt çantası)

Merhaba arkadaşlar 15.6 acer nitro 5 laptop için sırt çantası bakıyorum bütçe 700-1000 arası iki çanta gözüme çarptı başlıktakiler linkleri aşağı bırakıyorum, arada 350 tllik bir fark var sizce değer mi hangisini almak daha mantıklı? Hp campus xl...
  12. Z

500-600tl bütçe Laptop sırt çantası önerisi

Merhaba arkadaşlar laptopum 15.6 inç ama biraz kalın, içine klavye,mouse, şarj aletini rahatça sığdırabileceğim laptop çantası önerir misiniz? bütçe 500-600
  13. Z

mouse kablosunu sarkıtmak kabloya zarar verir mi?

1727935538 Merhaba arkadaşlar, mouse u yeni aldım ve şu şekil bağladım kablosu da ince böyle sarkıtmam sakıncalı mıdır? sol usb portta klavye takılı onu da sağa takamam çünkü klavyenin kablo çıkışı sağında yani dolayıp sola takmam gerekti sağa da kulaklık ve mouse taktım
  14. Z

200tl 30-40cm/40-40cm mousepad önerisi

Merhaba arkadaşlar, 200tlye önerebileceğiniz mousepad var mı? desenli olması önemli değil ancak siyah renkli olması iyi olur logitechin 170tlye g240 mousepad ı nasıl?
  15. Z

1000-1500tl USB A girişli gaming kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar, 1000-1500 tl arası kulak üstü kulaklık arıyorum USB A girişli mikrofon ve ses kalitesi iyi olan f/p önerileriniz var mı gamepowerden uzak durun diyorlar forumlarda ne önerirsiniz
  16. Z

700-900tl mouse önerisi(g402 vs predator 335)

Merhaba arkadaşlar, 700-900 tl civarında mouse arıyorum şuanlık 2 seçenek var logitech g402 ve acer predator cestus 335 ikisinin de fiyatı aynı ancak eski olmasından dolayı g402 ye içim sinmiyor ama bir yandan da logitech yazılımı ve kalitesi emin olamadım siz ne diyorsunuz ya da başka...
  17. Z

Logitech g402 hala alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, mouse araştırması yapıyordum yaklaşık 700tl bandında logitech g402 mouse var ancak galiba eski model bir mouse alınır mı yada o fiyat bandına daha iyileri bulunabilir mi?
  18. Z

1500tl oyun için kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar 1500tl kulak üstü kulaklık önerilerinizi bekliyorum kullanım amacı oyun
  19. Z

lenovo loq mu acer nitro 5 mi?

Merhaba arkadaşlar iki cihaz arasında kaldım kullanım amacı mühendislik uygulamaları ve oyun ikisi de fiyat olarak aynı nitro 5 e daha yakınım ve onu alcam gibi görünüyor ancak aceri marka olarak kötülüyorlar bu yüzden tam olarak emin değilim ve lenovo loq un da 170 wattlı adaptör gelirse...
  20. Z

hp victus ve lenovo loq dışında 30-37k laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır hangi laptopu alacağıma karar vermeye çalışıyorum kullanım amacı oyun ve mühendislik uygulamaları ancak lenovo loq ve hp victus dışında öneri yaparsanız sevinirim ayriyetten mux switch olması durumunda da çok iyi olacaktır önerilerinizi bekliyorum
Geri