Arama sonuçları: *

• Users: yusoxdxd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Unity sonsuz nesne nasıl yapılır.

Merhabalar, bir sonsuz koşu oyunum var yolu sonsuz yaptım. atmosfer olarak sağ ve solda bulutlar var. Yol uzayınca bulutlar bitiyor bitmemesi lazım farklı farklı yöntemler denedim. Ya bulutları biraz boşluk olunca koyuyor ya da pat diye koyuyor. Yardımcı olur musunuz
  2. Y

KALİTELİ IPTV ÖNERİSİ.

Maçlar için IPTV arıyorum. Tabi yanında dizi, filim de olsun. Piyasada çok var karar vermedim şuan alfa İPTVye yakın gibiyim
  3. Y

EVDE İNTERNET ÖNERİSİ.

Evde kullandığım TürkNet'i değiştireceğim eski altyapı da 50 MBPS şu 1 aydır çok kötü ne dizi ne oyun donuyor. TürkNet'in iptalini ne zaman yapayım kaç günde iptal oluyor. Yeni alacağım İnternet kaç günde bağlanır ve hangisini önerirsiniz. Altyapı 1000 Mbps TürkTelekom fiber altyapısı var.
  4. Y

KALİTELİ İPTV ÖNERİSİ VERİR MİSİNİZ

Merhabalar, Lig maçları için IPTV arıyorum piyasada çok var. Daha önce 1 defa kullandım o firmayı bulamıyorum. Başka kaliteli önerileriniz var mı Lig maçları ama dizi, filimleri de iyi ve çok olsun. İnternet hızım 50mbps ama yakın tarihte fibere geçiş yapılacak.
  5. Y

ARKADAŞLAR FİKİR VERİN

Türk Telekom ilk 6 ay 500 küsur sonraki 12 ay 1070 küsur 1000 Mbps evde internet için aradılar kabul ettim. Mevcutta Türk Net var 500 küsur ödüyorum 50 MBPS. altyapıya fiber yeni geldi biz eski altyapıdayız. Faturada sapma olur mu, Kurulum ücreti olur mu flan diye şüphe duyuyorum şimdi Türk...
  6. Y

LENOVO LOQ FAN SESİ NORMAL Mİ

Merhabalar, Lenovo LOQ 4060, ryzen7 743hs cihaz aldım kurulumunu yaptım fan sesi var ilk defa oyuncu leptopu aldım bu fan sesi normal mi? Testlerini nasıl yapabilirim oyun için almadım iş için. Ayarlarını nasıl optimize edebilirim. P
  7. Y

WİNDOWS 11 PRO YÜKLEME

Merhabalar, freedos cihaz aldım. gelince Windows 11 pro yüklemek lazım. Trendyol, Hepsiburada ve benzeri yerlerde Windows satılıyor 250-300 bandında. Windows'u en temiz nasıl yüklerim. Diğer etkinleştirme yollarını da biliyorum.
  8. Y

Play Station kolu ile pcde FIFA oynamak

Arkadaşlar, soru komik gözüküyor olabilir de hiç oynamadım bilmiyorum ps kolunu pcye bağlayıp pcden FIFA oynanır mi
  9. Y

LENOVO LOQ ALINIR MI?

https://ty.gl/4hgnjs2l4vybh Özellikleri aynı aşağıdaki neden daha ucuz bilmiyorum https://ty.gl/7iyytw8ez5ixp
  10. Y

40-50BİN LEPTOP ÖNERİSİ.

Arkadaşlar, çok kez konu açtım. Kullanım amacı unity, unreal Engine. Yazılım video edit flan. Taksitle alacağım taksit yapan yerler biliyorsanız söyler misiniz eğer daha iyi bulamazsam Trendyoldan alacağım. Cevapları alır almaz karar verip sipariş edeceğim.
  11. Y

40000 TL Civarına Laptop

https://ty.gl/oyp8qzt575nxo Bütçe 35-50 arası 50ye kadar çıktılarım daha aşağı yukarı aynikari tavisyelerinizi bekliyorum
  12. Y

BU LEPTOPLAR ALINIR MI?

Merhabalar, yaz tatilde laptop bakıyorum kullanım amacı yazılım c# unity, unreal Engine flan olacak. Tabi oyun da oynarım aşağıdaki linklerde ki LEPTOPLAR işimi görür mü bide peşin alamam taksit yapan kurum / bankalar da varsa onların da tavsiyelerini rica ediyorum bunlar 6 ay vade farksız...
  13. Y

FİYAT PERFORMANS İNTERNET ÖNERİSİ.

Türk Telekom 1000 Mbps alt yapısı var. Türk net altyapı sorgulama da 100 Mbps çıkıyor Türk Telekomun fiyatı pahalı geldi fiyat performans internet sağlayıcısı önerir misiniz
  14. Y

Bedelli Askerlik yapanlar sağlık kontrolünden geçiyor mu?

Arkadaşlar, Bi sorum olacaktı detaylı yazayım Askerliği bedelli yapmak istiyorum ama muhaf olma ihtimalim de var süreci nasıl yöneteyim bilmiyorum galiba önce yoklama başvurusunda askerliği normal veya bedelli yapmak istediğini söylüyorsun. Eğer normal yaparsam sağlıktan geçer veya geçemem...
  15. Y

1 Milyona alınabilecek arabalar

Merhabalar, 1milyon 1.2m arasında alınacak arabalar sıfır bulamayız galiba bu fiyatta tercihen sedan veya SUV clio gibi arkası küçükler tercihimiz değil
  16. Y

FİBER ÖNERİSİ GEÇİLİR Mİ ?

Altyapı'ya Türk Telekom Fiber internet geldi. Şuan da TurkNet 50 Mbps kullanıyorum. Turknet Maksimum 100 mbps veriyor milleni alt yapı sorgulama da maksimum 1000 mbps diyor. Sizce Fiyat / Performans hangisine geçeyim. Ne önerirsiniz
  17. Y

YKS SAYISAL HANGİ DERSLER.

Merhabalar, bu sene ilk defa yksye gireceğim sayısal bölümü istiyorum yazılım veya bilgisayar. TYT'de Matematik, Sosyal, Türkçe,Fen hepsi çözülecek. Ayt de sadece matematik, fizik, kimya, biyoloji çözeceğim değil mi? Ayt de diğer derslerin puanı sözel mesela sayısalı etkiler mi. Bide başka soru...
  18. Y

Sizce Tod TV alınır mı ?

Derbiyi rahat izlemek için tod tv almak istiyorum kaç dakika geriden gelir donma flan olur mu bide yanında eğlence paketinde izlenebilecek dizi, filimler nasıl.
  19. Y

Fiber alt yapı sorgulama.

Halihazırda 50 Mbps'ye kadar alt yapı var ( 50 hiç görmedim) Fiber alt yapısı geldiği söyleniyor kablolar çekildi Türk Telekom kutusu da var fibere başvuru yapayım 1000 Mbps hız alayım dedim ama Ama alt yapı sorgulamada alt yapı çıkmıyor ama halihazırda internet var zaten
  20. Y

2. El Macbook Alınır mı

Başlıkta da okuduğunuz üzere 2. El Macbook alınır mı. Mobil geliştirme sektörüne yönelmek istiyorum. iOS İçin mac lazım mac ile android de geliştiriliyor. Sahibinden hiç alışveriş yapmadım güvenebilir miyim
Geri