Arama sonuçları: *

• Users: eeries24
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. eeries24

Samsung instagramda reels izlerken parlaklık otomatik artıyor

Merhaba s25 fe cihaza geçtim instagramda video izlerken bazı videolarda parlaklık kendi kendine artıyor bu sadece instagramda oluyor nasıl kapatabilirim
  2. eeries24

Ulugames Reload Pro alınır mı?

ulugamesin yeni çıkardığı reload pro alınır mı mcusu switchleri sensörü falan iyi mi 2.5k bütçeye daha iyi mouse var mıdır? kablosuz
  3. eeries24

4.500 tl civari kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Merhaba bütçem 4500-5500 civarında geçen gün cloud 3s indirime düştüğünde alacaktım fakat stoğu bitti tekrar stoğa girer mi bekleyeyim mi ya da önerileriniz var mı hem müzik dinlerim hem cs falan oynarım kablosuz istiyorum
  4. eeries24

Lian Li o 11 kasa sıvı sogutma

İkinci el Lian Li o 11 vision kompakt aldım üstü cam sıvı sogutmayı nereye takmalıyım.
  5. eeries24

İşlemci sıcaklığı amd uygulamasında fazla gözüküyor?

Merhabalar sıvı soğutma satın aldım hwinfodan baktığımda işemcim 39 civari gösterirken neden amdde daha fazla gösteriyor hangisine bakmam lazım?
  6. eeries24

Sıvı soğutma kablolarını sorunsuz nasıl bağlarım?

Merhaba sıvı soğutma aldım anakartım ASUS Prime B650M-F, radyatörün 4pin CPU fan girişini takabiliyorum ancak pompanın 3pin girişini takacak yerim yok ne yapabilirim? Fotoğrafta koyuyorum sıvı soğutmanın bağlantı kitapçığını nasıl yapabilirim, çoklayıcı almam gerektiğini biliyorum suanlik...
  7. eeries24

Argb fanlarımı kontrol edemiyorum

merhaba kasamdaki fanları değiştirdim argb soketine taktım kontrolürü fakat armoury crateden değişince değişmiyor, işlemci fanımın rengini değişebiliyorum ancak kasanın fanlarını değişemiyorum nasıl çözerim?
  8. eeries24

Fanları hangi yönde takmalıyım

merhaba kasamdaki fanları begenmedigim için 7li kasa fan seti aldım, normalde kasamda 3 normal 1 egzoz fan takılı yeni fanların suanki yerlerine takarsam 3 tanesi fazla oluyor onlarıda kasanın üstüne takmayı düşünüyorum ancak içe hava çekecek şekilde mi dışa hava atacak şekilde mi takmalıyım?
  9. eeries24

Kasa fanı nasıl monte edilir?

Merhaba renk değişmeyen fanlı bir kasam var ve argb ledler alıp kasadaki fanları değiştirmeyi planlıyorum ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum direkt aynı kabloları taksam argb olur mu yardımcı olur musunuz ve linke bıraktığım fanları almayı düşünüyorum iyi mi? beyaz olmasını istiyorum kasam siyah...
  10. eeries24

1200 tl altı gaming kulaklık

Merhaba bilgisayarda oyun oynamak için kulaklık arıyorum bütçe 1200 tl civari çok çıkamam üstüne kablosuz olursa çok daha iyi olur ve beyaz olması önemli tavsiyesi olan varmı cs gibi oyunlarda ses kasıyorum ve mikrofonu çok da kötü olmasın
  11. eeries24

Blueforce battle rgb 7.1 kulaklık alınır mı?

merhaba bütçem 1200 tl civarı çok yukarı çıkamam beyaz olması tercihimdir sistemimin çoğunluğu beyaz bu kulaklığı buldum görüntüsü hoşuma gitti 7.1 vesaire özellikleri var kötü bir yorum bulamadım bilgisi olan veya kullanan varmı? https://ty.gl/vu8gk2pb65ktk
  12. eeries24

James Donkey q40 180hz 1ms 2k monitör alınır mı

Merhaba 2k oynayacağım bir sistem alacağım bu yüzden bana hem yüksek hertz hem de 2k olması önemli özellikleri benim icin gayet iyi ancak markayi bilmiyorum monitorleri nasıldır kulaklığını kullanıyorum yaklaşık 2.5 yildir sağlam ve sorunsuz gayet kaliteli ancak monitorde nasıldır bilmiyorum...
  13. eeries24

Incehesap indirim gecesi hangi sistemi alayım?

Merhaba iki adet screenshot bırakıyorum sizce hangisini almalıyım ekran kartı olarak sapphire daha iyi galiba ama emin değilim sapphire olan bilgisayarín kasası güzel değil diyorlar galiba öneri kasa varsa 1000tl altında psu ile iyi olan tavsiye ederseniz sevinirim anakart olarak da sapphire...
  14. eeries24

Turkcell taahhüt bitmeden hattı farklı operatöre taşıma

merhaba taahhüdümün bitmesine yaklaşık 5-6 ay var Turkcell den Vodafone a geçmek istiyorum cayma bedeli ne kadar olur ve nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek varmı? cayma bedeli 1000tl altindaysa geçeceğim çünkü ben Turkcell de 10gb a 400 lira veriyorum Vodafoneda 60 gb 392 lira ve Turkcell...
  15. eeries24

R5 7500f 16gb 9060xt bu fiyata iyi mi?

Merhaba fotoğrafa koyduğum sistemdeki ekran kartının markasından ve kasanın psusunda emin değilim bir de işlemci soğutucuyu bilmiyorum sizce değiştirmeli miyim yardımcı olur musunuz bütçemi çok arttıramam maalesef
  16. eeries24

Hangi monitörü almalıyım

Merhabalar aşağıya linkini bırakacağım iki monitör arasında kaldım 7 bini aşamam bütçe olarak gigabyte olan 170hz yazıyor ama açıklamada 165hz gözüküyor ve ss va panel ama curved 2k, James Donkey ise yorumlarına vesaire baktığımda ölü piksel geliyor yazmış çoğu kişi ve flat ekran ben daha çok...
  17. eeries24

R5 7500f 16gb 9060xt sistem 36k alınır mı

https://www.incehesap.com/crimson-infinity-tavsiye-sistem-fiyati-81923/ bu sistem alınır mı beyler iyi mi fiyatına göre bu 30-35 bandında daha iyi sistem varsa atabilir misiniz?
  18. eeries24

Çözüldü✓ Gameagle Airsync MK-64X1AAR klavye bağlantı sorunu

Merhaba ikinci elden gameagle airsync mk64x1aar klavyesini aldım arkadaşla buluştuğumuzda bluetoothla bağlandı telefonuna ve çalıştığını kanıtladı eve geldiğimde ise bende dongle ile bağlandım çalışıyordu ancak bluetooth hiç gözükmüyordu şimdi dongle ile de bağlanmıyor ne yapmam gerek bilgisi...
  19. eeries24

1000-1500 tl bandı mouse

başlıkta da dediğim gibi 1000-15000 tl bandında mouse arıyorum vxe r1 önermeyin mediamarkt teknosa vatan gibi yerlerde satılan gidip deneyebileceğim bi mouse arıyorum acil yardımcı olabilecek varmı ben razer deathadder essential düşünüyorum oyun için istiyorum cs oynuyorum
  20. eeries24

Reddragon kumara k552 driverı varmı?

Merhaba daha önce reddragon k617 incelediğimde driverini indirip beğenmiştim klavyeyi fakat kumara k552 aldım driverı var mı yok mu bilgim yok makro adayabiliyomuyum veya rgblerini kontrol edebiliyomuyum bilmiyorum bilgisi olan link bırakırsa, kullanan varsa da driverını ss atabilirse iyi olur...
Geri