Arama sonuçları: *

• Users: zindan0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. zindan0

Bambu lab a1 mi yoksa Bambu lab a1 combomu tercih edilmeli 6k fark!

Merhaba, yakında bir robot kol projesi için 3D yazıcı almayı planlıyorum. Fakat iki model arasında kararsız kaldım. Aslında çok renkli baskıya çok fazla ihtiyacım yok; bu yüzden daha pahalı olan çoklu renk baskı özelliğine sahip modele ekstra ücret vermek mantıklı mı, emin olamadım. Ayrıca...
  2. zindan0

Yardım MSI bios ayarları yardımı gerek

yeni topladığım sistemde işletim sistemi yüklemeden önce yapmam gereken bios ayarları nedir? yardımcı olursanız sevinirim.
  3. zindan0

PC topladım ama açılmıyor

Arkadaşlar bugün bir sistem topladım kendime ve takmam gereken herşeyi doğru taktığımı düşünüyorum ama yinede gücü verip açma tuşuna basınca açılmıyor? genel en çok yapılan hataları bana söylermisiniz belki hatayı orda yapmışımdır bilmiyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim
  4. zindan0

Yardım Bunlardan hangisine ekran kartımı takmam gerekli?

anakartım msi B-550 A-Pro koyduğum resimde anakartın bir girişi daha hızlı gibi bir olay varmı bilmiyorum ama varsa hangisine takmam gerekli resimde işaretleyetek gösterirmisiniz
  5. zindan0

Yardım Bu CPU soğutucusunda termal macun varmı?

Merhaba, aldığım cpu soğutucu bugün elime ulaştı satış kısmında kısmında termal macun sürülü geliyor yazıyordu ama pek bilgim olmadığı için görseli buraya yükleyip emin olmak istedim. bu görselden termal macun olup olmadığını söyleyebilirmisiniz?
  6. zindan0

BU TOPLAMA BİLGİSAYARDA ÖNERİSİ OLAN VARMI

merhaba 1 haftadır tüm parçaları kendim seçip kendi ihtiyaçlarıma göre böyle bir pc toplamak için gerekli tüm parçaları tek tek uyumlu olacak şekilde seçtim. ve hepsini sipariş etmeden önce sizlerden de bir görüş almak istedim. bu sisteme önerisi olan varsa yada eksik varsa önerilere açığım...
  7. zindan0

Ryzen 5 5600 ve Ryzen 5 5600X hangisi alınır 405tl fark?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0F7XMZSPY/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0F7XMZSPY&linkCode=asn&psc=1 5 5600 https://www.idefix.com/amd-ryzen-5-5600x-370ghz-32mb-am4-tray-islemci-grafik-kart-yok-fan-yok-p-2588627?vendorId=3362&ref=akakce&v=1.77.2 5 5600x bu...
  8. zindan0

500 tl altı CPU soğutucu gerek

dediğim gibi 500 tl altı stok fandan daha iyi performans verecek bir cpu soğutucu gerekli yardımcı olabilcek varsa şimdiden teşekkür ederim.
  9. zindan0

Yardım BU SİSTEME ANAKART LAZIM.

toplayacağım sistemde işlemci = https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-5600-alti-cekirdek-3-50-ghz-fiyati,1782415463.html ekrankartı = https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-gigabyte-rx-7600-xt-gaming-oc-gv-r76xtgaming-oc-16gd-128-bit-gddr6-16-gb-fiyati,682810003.html SDD =...
  10. zindan0

Yardım F/P güç kaynağı lazım

toplayacağım sistemin harcayacağı fazlaca hesaplanmış Toplam Tahmini TDP:~400W – 420W kendimce 650W güç kaynağı yeterli olur diyorum yada belki 750 ama gerekmez bütcem güç kaynağında çok yok bu yüzden bana fiyat olarak 2 binden çok çıkmasa güzel olur önerilerinize ihtiyacım var.
  11. zindan0

Yardım SDD alcam ama hangi SDD yi almam gerek bilmiyorum

işlemci Ryzen 5 5600 ve ekran kartı olarak RX 7600 XT 16GB seçtiğim kendim toplayacağım sisteme seçmem gereken son şeylerden biri SDD ama diğer parçaları chatgpt ile seçip uyumlu bir sistem yaparken SDD kısmında takıldı ve doğru çalışmıyor bu yüzden sizlere danışmak istedim. bütçe çok ayıramam...
  12. zindan0

Yardım BU 3 RAM DEN HANGİSİ ALINIR.

merhaba, bu 3 ramdan birini almayı düşünüyorum zaten 2x8 olarak satılıyorlar ama hangisini alsam kararsız kaldım fiyatları hepsi uygun ve istediğim tüm gereksimleri karşılıyorlar chatgpt ile seçtim gerekenleri...
  13. zindan0

14.299 TL ye RX 7600 XT 16GB alınır mı? bu siteden?

https://www.tebilon.com/gigabyte-radeon-rx-7600-xt-gaming-oc-16g-gddr6-128bit-fsr-3-amd-ekran-karti/?ref=akakce&v=1.75.4 bu sitede 14.299 TL ye RX 7600 XT 16GB buldum ve bu site güvenilir mi? ve bu fiyata bu kart satıırmı?
  14. zindan0

HER DİLDE ALT YAZI VE DUBLAJ OLAN KORSAN FİLM İZLEME SİTESİ

Kız arkadaşım ile bir dizi izlemek istiyorum ama ben türkçe o italyanca biliyor ve ben yeterince ingilizce bilmiyorum bu yüzden dubble altyazı veya istediğim dublajı seçip birde istediğim alt yazıyı seçip izleyebileceğim her dilin olduğu global bir siteye ihtiyacım var bildiğiniz bir site varsa...
  15. zindan0

ssd hakkında pek bilgim yok ama bu ssd fiyatına göre çok f/p olduğunu düşünyorum

https://www.itopya.com/mld-m500-ultra-500gb-nvme-2280-gen4x4-m2-ssd-7000mb-okuma-4700mb-yazma_u23831?srsltid=AfmBOorwMuqiTkegGrig5o9lkiNrxPerOhdQ1ikRZuuaovXikTvD-7PfMqs bu ssd f/p denebilir mi? yoksa bu fiyata şu da var dermisiniz?
  16. zindan0

toplayacağım sistem için sdd olarak alsam karar veremedim ssd önersi olan varmı?

ssd almayı düşünüyorum toplayacağım sistem için ama ne alsam karar veremedim ssd önerisi olan varmı? en idaal olan yazma hızında 1k ile 2k arasında 500gb yada 1tb ssd önerisi olan yardım edebilirmi?
  17. zindan0

9. sınıf kimya için erkenden çalışmak için konu anlatıml kaynak kitabı arıyorum.

9. sınıf kimya için erkenden çalışmak için konu anlatımlı kaynak kitabı arıyorum. konuların güncel olmamasından endişeleniyorum o kadar önerisi olan lütfen yazsın çok tereddüt etmeden alcam 1723992731 lütfen kafadan direk kitapcıdan alsam sorun olurmu?
  18. zindan0

fende iyi olduğum içn kimya bölmünü seçtim ama matematğim sıfr iyi mi? yapmışım?

fen dersinde aşırı iyi olduğum için hep aklımda kalan kimya bölümünü seçtim ama matematiğim sıfır iyi mi yapmışım? özellikle 8. sınıfta formülsüz kafadan soruları saniyeler içinde çözebildiğim için kimya bölümünü seçmek istedim ama kimya bölümü sayısala giriyor ve matematiğim benim gerçekten...
  19. zindan0

1.983 tl ye bu ram güzel mi?

GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V Siyah 4000MHz CL18 DDR4 Dual Kit Ram alacam fiyatı 2 bin tl nerdeyse bu fiyata bu alınır mı? yoksa şu fiyata daha iyisi var diyebilirmisiniz bütce en fazla 2300 kadar
  20. zindan0

PCIe 4.0 desteği o kadar da önemli mi?

PCIe 4.0 desteği o kadar da önemli mi?
Geri