Arama sonuçları: *

• Users: BurakAkar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Yardım Resimde ki klavyenin marka ve modeli nedir

Öncelikle herkese merhaba, resimdeki klavyeyi arıyorum elimde şu bilgiler var keykapleri değişmiş resimdekinin. Bu modele benzer hotswap bir farklı bir önderiniz varsa ona da açığım. Üzerindeki keykap: Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı
  2. B

Rtx 3070ti fps dalgalanması ve kasma sorunu

Öncelikle merhaba bilgisayarım ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Oyunlarda bir süre normal oynadıktan sonra örneğin 80 100fps den 20 15 fps arası resmen sabitlediyor kasma donma ve drop gibi. Furmark test yaptığımda nvidia nın sağ üste çıkan göstergesinde gpu %100 kullanmakta ancak görev...
  3. B

am5 için anakart tavsiyesi

Merhaba am5 bir anakarta ihtiyacım var. 7800x3d işlemci için almayı düşünüyorum. Öncelikli olarak beyaz bir sistem topladığım için uyumlu olmasını istiyorum. Fiyat konusunda üst limitim yok ancak abartmaya da gerek yok.
  4. B

Yardım Sistem yükseltme tavsiyesi

Merhabalar, sistemimi yükseltmeyi düşünüyorum ve bir kaç tavsiyeye ihtiyacım var. Genel olarak 2k ultrawide bir monitör üzerinde oyun oynamaktayım. İşlemci: Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: rtx3070 ti Ana Kart: Msi b550 gaming carbon wifi 24gb ram, 240lı sıvı soğutma vsy.. Sistemim genel olarak bu...
Geri