Arama sonuçları: *

1. Gedik Pasha

Yardım Steam Ekran Görüntüsünü Paylaşamıyorum

Arkadaşlar steam üzerinde God of War oynarken aldığım ekran görüntülerini f12 tuşu ile değil de oyun modu üzerinden almışım. Aldığım ekran görüntüleri resimler klasöründe gözüküyor ama steamda gözükmüyor. bu ekran görüntülerini steama yükleyebilmemin bir yöntemi var mı ?
  2. Gedik Pasha

2 excel verilerini karşılaştırma işlemi nasıl yapılır ?a

İyi formlar elimde 2 adet excel dosyası mevcut fakat 1. dosyadaki veri sayısı 55.480 2. excel dosyasındakı veri sayısı 56.100 aradaki yaklaşık 600 veri farklı. Benim sorum 1. excel dosyasındakı olan tum veriler 2. excel dosyasında da mevcut fakat 1. excel dosyasında olupda 2. excel dosyasında...
  3. Gedik Pasha

🔥İndirim U.S Polo İndirimleri

Poloda yeni yıl indirimi başladı kaliteli gömlekler 200 lira bandında satılıyor bi göz atın derim Site: https://tr.uspoloassn.com/yeni-yil-hediyeleri/
  4. Gedik Pasha

Öneri 2K 27 inç Monitör Önerileriniz Nelerdir?

Sistem yükseltmesinden sonra yeni bir monitör almayı düşünüyorum. 2K 27 inç monitör önerileriniz nelerdir. Aradığım özellik IPS Panel ve Yükseklik ayarı yapılabilmesi. Oyun odaklı monitör tavsiyelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. Bütçem 5-6K arası.
  5. Gedik Pasha

🔥İndirim 5 Ghz Zyxel Modem 780₺

Ortalama 900 Tl bandında gezen Zyxel VMG2514-T50B 1200 Mbps VDSL2 Modem 780₺ ye düşmüş çekişm gücü ve kalite olarak alınabilir ürün. İhtiyacı olanlar ilgilenebilirler.
  6. Gedik Pasha

Emülatörde Windows 11 Çökme Sorunu

İyi formlar arkadaşlar 2 gündür çok sayıda emülatör indirmeyi denedim lakin hiçbirinin kurulumunu yapamadım. İndirdiğim exe dosyalarından kurulumunu yapmak istiyorum kurulum ya %99 da yada kurulum bitip açmak istediğim zaman windows mavi ekran veriyor ve yeniden başlatıyor bilgisayarı videodaki...
  7. Gedik Pasha

Koltuk Yağ Bakımı Nasıl Yapılır ?

İyi formlar arkaşdalar Şubat ayında almış oldugum Hawk kumaş koltugumdan nadırde olsa kullanırken cızırtı benzerı sesler geliyor bunun için yağ bakımı yapmak istiyorum fakat nasıl yapılcagını bılemıyorum. hawk a mail attıgımda ıse gerı donus saglanmadı. bilenleriniz varsa hawkın kutusundan cıkan...
  8. Gedik Pasha

500 tl bandında müzik için bluetooth kulaklık

Ders videoları izlerken ve gündelik yürüyüş yaparken şarkı dinlemek için önerebileceğiniz bluetooth kulaklıkları paylaşabilirseniz seviniri. 500 tl bandında bass performansı iyi olan kulaklık modeli arıyorum.
  9. Gedik Pasha

1200 tl ye kadar rgb li 8+8 3600 yada 3200 mhz ram

Başlıkta da yazdıgı gibi mak 1200 tl ye kadar rgb li 8+8 3600 mhz yada 3200 mhz ram önerilerinze açığım. Anakartım ASUS PRIME B550M-K 4600MHz(OC) 4 ram slotlu. bu fiyat aralıgında en az sorun cıkaran ram önerilerinizi paylaşabilirsiniz.
  10. Gedik Pasha

RTX 3060 Coil Whıne Sorunu

Eski sistemimdeki 1660 süperde coil whine sorunu vardı garantıye gondermemıstım bir süre kullandıktan sonra sistemimi satıp 3060 a geçtim. yaklaşık 1 hafta sonunda ekran kartımdan ses geldigini farkettim. eski ekran kartımdan da aşına oldugum icin coil whine problemı oldugunu fark ettım. ekran...
  11. Gedik Pasha

Yardım Sivi sogutma montaji

Asus prime b550 mk anakartina sahibim almis oldugum cooler master sivi sogutucunun montajini gerceklestiriyorum. Pompanin baglantisini cpu fan girisine taktim fakat radyatorun baglantisini yapamadim izledigim videolardaki girisler anakartimda yok yardimci olur musunuz 1648162819 Yokmu yardimci...
  12. Gedik Pasha

Yardım Thermaltake Commander G33 SSD Takamama

İyi forumlar arkadaslar yeni almis oldugum hazir sistemin icerisinde gelen thermaltake kasasina ekstra ssd takmak istiyorum fakat ssd kismina samsung 870 evo ssdim uyum sagliyamiyor. Kasanin icersindeki 2 adet ssd yuvasina sigmiyor ssdim vida yerleri uyusmuyor ve arka plagi ssdi ile kasaya...
  13. Gedik Pasha

Yardım 165 hz monıtoru 60 hz kullanıyorum

Herkese iyi formlar bir sorunum var yardımcı olabılır mısınız. Eski sistemim 1660 super ı satıp 3060 lı sisteme geçtim fakat monıtorum 60 hz goruntu verıyor. eski sistemde 165 hz alabılıyordum suan alamıyorum. DisplayPort ile bağlanıyorum monıtore nvdia ayarlarından gsync ayarını açtım fakat...
  14. Gedik Pasha

240 mm sivi sogutma ryzen 5 5600x

Herkese iyi forumlar ryzen 5 5600x icin sivi sogutma almayi dusunuyorum. Suan guncel indirimde olan Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 240mm olan ve 1.1k ya satilan sivi sogutmayi mi secmeliyim yoksa uzerine birazdaha para koyup Thermaltake Water 3.0 240mm ARGB modelini mi almaliyim ? Sogutma...
  15. Gedik Pasha

400 tl butceli mouse onerileriniz

Herkese iyi forumlar arkadaslar. 1 yildir razer bassiliks v2 mousumu sattim ve yeni bir mouse ariyorum. Butcem 400 tl civarlarinda eger iyi indirimli mouse varsa 550 liraya kadar cikabilirim. Sag elimi kullaniyorum ve ortalama bi el buyuklugune sahibim. Herzaman oyun oynamiyorum internette...
  16. Gedik Pasha

Ryzen 5 5600x sogutucu

İtopyadan dun satin almis oldugum sistemin islemcisi ryzen 5 5600x mpk islemci icin stok fan yeterli kalirmi yoksa suan indirimde olan 1k ya 240mm sivi sogutucu almali miyim? Genel olarak orta ust duzey oyunlar oynamayi dusunuyorum. Kasanin onunde 2 adet 200mm arkadada 1 adet egzoz fani bulunuyor.
  17. Gedik Pasha

İtopya 3060 sistem 15.700 Ho Go ?

Arkadaslar itopya mart indirimlerinden hazir 3060 li sistemi satin aldim sizce ilerleyen gunlerde bu fiyata daha iyi sistem gelirmiydi. Bu arada yine indirimlerden 240 mm lik sivi sogutucu aldim. Sisteme montajini yaparlar mi yoksa direk kargoyla yanindami gonderirler? Sistemin linki
  18. Gedik Pasha

17.500 tl ye 3 fanlı 3060 sistemim

Selamlar arkadaşlar piyasada 3 fanlı rtx 3060 model sistem olmadıgından olan sıstemlerde +20 bin bandında gezdıgınden yenı alacagım sıstemı parça parça toplamaya karar verdım sizce bu bileşenlerin bütünü nasıl çalışır. değiştirmemi önerdiğiniz parça model varsa belirtmenizi çok isterim. 8gb ram...
  19. Gedik Pasha

3060 3 Fanlı Hazır Sistem Önerileriniz

Arkadaşlar yaklaış 17 bin liralık bir bütcem var 3 fanlı 3060 ekran kartlı bır sıstem almayı dusunuyorum onumuzdekı gunlerde. 1 2 hafta içerisinde bilinen bir youtuber tarafından yenı bır sıstem cıkarılcak mı yoksa suan hazırda bulunan sıstemlerden bırını almayı mı tercıh edeyım. 3 fanlı 3060 lı...
  20. Gedik Pasha

15 Bin - 16 Bin TL Arası Sistem Tavsiyesi

Geçen seneki almış oldugum sistemimi yenilemeyi düşünüyorum. Önceliğim Rtx 3060 sistemler ve 3 fanlı olmasını isityorum. bu fiyat bandında önerebileceğiniz hazır sistemler var mı varsa paylaşabilir misiniz.
Geri