Arama sonuçları: *

• Users: marinn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Cod warzone steam üzerinden açılmama sorunu

Steam üzerinden warzone oynuyorum fakat yeşil oyna butonuna bastığımda 10-15 saniye çalışıyor gözüküyor ve sonra kendini kapatıyor. Bilgisayarı ilk açtığım anda direkt call of duty'ye girersem böyle bir sorun olmuyor fakat sürekli bunu yapmak da can sıkıcı bir hal aldı. konu hakkında bilgisi...
  2. M

Windows 11 disk değiştirme

Windows 11 işletim sistemi kullanıyorum. 111 ve 237 gb olmak üzere 2 adet diskim var. 237 olanda Windows kurulu ve bana 187 gb boş yer kalıyor. Rdr2, Gta V gibi fazlaca yer kaplayan oyunlar indirmeye çalıştığım zaman diskler hemen doluyor. Harici 1 tb'lık bir ssd var ama içi fotoğraf ve...
  3. M

Windows 10 kullanıyorum discorddayken alt f4 attığım zaman komple kapatıyor

Windows 10 kullanıyorum discorddayken alt f4 attığım zaman komple kapatıyor discordu ama ben gizli simgelere atmasını istiyorum hem windows hem de dc ayarlarına baktım fakat öyle bir ayar bulamadım yardımcı olabilecek var mı ?
  4. M

Bilgisayarı açtığımda böyle bir hata alıyorum ileriye dönük bir zararı olur mu ?

Bugün gün içinde bilgisayarı yeniden başlattığımda resimdeki gibi bir hata almaya başladım bu neyden kaynaklı olur ve çözümü nedir bilen birisi yardımcı olabilir mi ?
Geri