Arama sonuçları: *

• Users: DarkSaga
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Kasanın öndeki fanlar dönmüyor

merhabalar kasam James Donkey helix h800 650w psu modeli 4 tane fanı var kendi arkadaki fanda sıkıntı yok fakat kasanın öndeki fanları çalışmıyor sıcaklık değerlerinde sıkıntı yok pek oyunda ekran kartı 63 işlemci 73 75 dereceler arasında fakat bu fanlar dönse daha serin çalışacak ben kasaya...
  2. D

Çözüldü✓ R7 5700 fazla sıcak çalışıyor

incehesaptan yeni sistem aldım rx 9060xt r7 5700 32gb ram ve işlemci soğutucusu ise GamePower Skadi V2 120 ARGB 120mm Sıvı İşlemci Soğutucusu fakat oyunlarda yine 82 83 dereceleri görebiliyor performansta hiçbir sıkıntısı yok ama sıcak çalışıyor gibi sıvı soğutmaya rağmen sıkıntı bir durum mu?
  3. D

Çözüldü✓ i5 9400f ve 500w psu'lu sisteme 2.el 5 6k bandında ekran kartı önerisi

sistemime yeni ekran kartı almayı düşünüyorum 2.el 5 6k bandında darboğaz yapmayacak ve psu ile de uyumlu bir ekran kartı arıyorum
  4. D

Çözüldü✓ oyunlarda darboğaz yememem gerekirken neden darboğaz yiyorum?

i5 9400f,rx570,4gb,16 gb ramli bir sistemim var ve God of war,Ac valhalla gibi oyunlarda fpsyi 35 e veya 40 a sabitlemeden oynayamıyorum yoksa durduk yere ekran kartı kullanımı düşüp fps drop yedirtiyor.
Geri