Arama sonuçları: *

• Users: Xephonys
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Xephonys

İşlemci değiştirsem çok fark görür müyüm

Arkadaşlar hali hazırda r5 7500f işlemcisini kullanıyorum upgrade etmek için 9700x geçmeyi düşünüyorum. Sizce 9700x geçmeli miyim çok fark görür müyüm değer mi buna sadece oyun oynuyorum. Ekran kartımda 4070super.
  2. Xephonys

İŞLEMCİM ISINIYOR termal macun önerisi

Doğal olarak 1 senedir termal macun yenilemedim ama ne alacağıma karar da veremedim fiyat çok önemli değil yeter ki işlemcimi iyi soğutsun. İşlemcim r5 7500f Sıvı soğutucum deepcool LS520 SE 240mm
  3. Xephonys

Xdrive mı exvega mı daha mantıklı

Oyuncu koltuğu alacağım 2 marka arasında kaldım önerilere açığım. exvega mı daha dayanıklı xdrive mı
  4. Xephonys

Işlemci yükseltmeyi düşünüyorum

Arkadaşlar r5 7500f işlemciyi kullanıyorum ve o zamanlar bütçem kısıtlı olduğundan dolayı fiyat performans olarak seçmiştim. işlemcimi yükseltmeye gerek var mı veya yükselteceksem hangi işlemciye yönlenmeliyim önerilerinize açığım Ekran kartım rtx4070super ve anakartım msi b650m gaming plus wifi
  5. Xephonys

James Donkey Epic Q40

Arkadaşlar İncehesap indiriminde gördüm alınır mı ne diyorsunuz. 4070 super kullanıcısıyım şuanki monitörüm 1080p bütçe kısıtlı...
  6. Xephonys

S9 FE+ VS S9 hangisini almalıyım

Arkadaşlar tablet almayı düşünüyorum derslerde pdf üzerine yazıp çizmek için ama ne alayım karar veremedim. s9fe+ mı s9 mu arada 5k civarı fark var. Yani o 5k değer mi değmez mi. En fazla yapacağım dizi film izlemek hadi zorladık oyun oynarım ama tablette oyun pek benlik değil.
  7. Xephonys

200-250cc motor önerisi

Arkadaşlar bütçeden yana çok bir sıkıntı yok ne alacağıma karar veremiyorum. Tercihim supersport. Kararsızlıklarım şunlar: -Hondalar çok çirkin göze hitap etmiyor -CF moto kroniği ve malzeme kalitesi kötü diye duydum -Pulsarı da çok önermiyorlar -Gönlüm yamaha r25 den yana ama o da acaba çok mu...
  8. Xephonys

Yeterli performans vermemesi

GİGABYTE AERO 4070 SUPER MSİ B650M GAMİNG PLUS WİFİ ANAKART R5 7500F XPG LANCER 16X2 6000Mhz cl30 RAM Sistemim var ama Lolde mesela aramda 200 fps 190 fpslere kadar düşüyor 4070 sistemli arkadaşlarımda daha yüksek fps değerleri mevcut tek fark işlemcileri 7600 olması ama bildiğim kadarıyla...
  9. Xephonys

Bu hoparlör alınır mı

Throne Harmony 5W*2 Chromatic RGB 50mm Sürücülü Premium Soundbar Speaker (Bluetooth v5.3+Type C Çift Mod) https://app.hb.biz/mQc7dgOWHJly Bu hoparlör alınır mı arkadaşlar sistemime bi hoparlör almayı düşünüyorum
  10. Xephonys

Anakart önerisi r5 7600

r5 7600 işlemci için 4 ram slotlu anakart lazım ama bütçem pek kalmadı 4k bütçem var Gigabyte A620M-DS3H AMD A620 Soket AM5 DDR5 7600(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart buldum ama iyi mi bilemiyorum. 1729434263 Patriot Viper Venom PVV532G600C30K 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming Ram...
  11. Xephonys

Hepsiburadadan ekran kartı alacağım

Hepsiburada da dolandırıcı satıcılar yoktur demi yollarlar ona göre almayı düşünüyorum da :D
  12. Xephonys

Sistem toplamak istiyorum yardımcı olur musunuz

40K Bütçem var ve zor da olsa en azından 4070li bir sistem almak istiyorum önerileriniz nelerdir.
  13. Xephonys

En fazla 20k laptop önerisi

Arkadaşıma laptop bakıyoruz bütçesi 20k genelde ofis programları üzerine ama arada oyunda oynatsın yani gta5 lol valo vs. tarzda
  14. Xephonys

Bilgisayarımı satıp yeni bilgisayar alacağım öneri

RTX3070 130W Ekran kartı 240hz full hd ekran i7-11800h işlemci 16gb ram 1tb m2 ssd Özelliğinde gigabyte aorus 15p XD modeli laptoba sahibim artık yenilemeyi düşünüyorum sizce ne kadar eder ve üzerine en fazla 5k falan ekleyebileceğim yeni sistem önerileriniz nelerdir?
Geri