Arama sonuçları: *

• Users: dogualgann
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. dogualgann

LOL 2. Seviye Derecli Zırhı Nedir?

LOLde 2. Seviye Derecli Zırhı Nedir?
  2. dogualgann

Freelance İşlerinde İninal Kart Kullanma

Fiver sahibinden gibi sitelerde freelance isler yapmak istiyorum fakat elimde tek ininal var odemeyi ininal ile alabilirmiyim
  3. dogualgann

240-250-256 GB SSD Önerisi

Uygun fiyatlı SSD arıyodum aklımda samsung 250gb evo vardı fakat 450TL olduğunu görünce vazgeçtim önerebilceğiniz güvenilir ve uzun ömürlü SSD varmı
  4. dogualgann

Xiaomi Airdots Uzun Vadeli Olarak Alırnır mı?

Beler bayanlar (inş linç yemem) xiaomi airdots alıcamda beni 1-1,5 yıl götürür mü?
  5. dogualgann

ATS/ETS2 AURA SYNC Çalışmıyor

Asus Rog Impact mousem var eskiden aura desteği çalışıyordu fakat AURA SYNC güncellenince çalışmamaya başladı internette yazan herşeyi yaptım uset cf_asus_aura "2" yi "0" yapmak gibi ama olmuyor bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi.
  6. dogualgann

Steam`de Yaptığım Moda Küçük Resim Ekleme

Steamda mod yaptım. Ardından resim video ekleden resim ekledim. Fakat bir türlü küçük resim ekleyemiyorum nereden ekleyeceğim.
  7. dogualgann

HOI 4 Mod Oluşturma Sorunu

HOI 4`de mod yapmak istiyorum daha önce yapmışlığım var modu baya ilerlettimsonra bakmak için oyuna girdim mod çalışmamış bende benim kodlarımda hata var sandım ardından içine çalışan bir mod dosyası attım oda çalışmadı. Yani direk mod tooldan oluşturulan modlar açlışmıyor. Neden ? Not: Oyunum...
  8. dogualgann

Cities: Skylines Kaç FPS Alırım ?

Intel E7500 GT 730 4GB Ram Yukarıdaki sistemimle Cities: Skylines de kaç fps alırım.
  9. dogualgann

Yeni Android Sürümüne Geçerken Telefonu Sıfırlamalımıyım?

Merhaba ben A5 2020 kullaniyorum insallah yakinda android 10 gelicek. Android 10na gectikten sonra hard reset yapmalıyım?
  10. dogualgann

OPPO A5 2020 Güncelleme Gelmedi

A5 2020 Modeline 15 Haziran 2020 de Offical ColorOS 7 + Android 10 güncellemesi gelicekti ama 16 sı oldu güncellemeye çalışınca yazılımınız güncel diyor.
  11. dogualgann

Half-Life 2 Türkçe Yama Sorunu

Half-Life 2 oyununa hangi türkçe yamayı indirirsem indireyim altyazıları Türkçe yapamadım. Sizin kullandığınız ve memnun olduğunuz bir yama varmı
  12. dogualgann

XIGMATEK SIROCON III X-POWER 600W RAINBOW Nasıldır?

https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-sirocon-iii-x-power-600w-rainbow-fan-usb3-0-temper-camli-gaming-kasa.html fiyatı bana güzel geldi bu kasa ve psu nasıldır? Bunun yerine https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterbox-mb501l-600w-carbon-dizayn-1x120mm-led-fan-midt-atx-kasa.html...
  13. dogualgann

AC2 Kodeks Sayfa Sorunu

AC2 oynarken 30 kodeks sayfa görevi verildi hepsini topladım ve villaya geri gittim oradaki kodeksleri koyma yerine koyunca 30 taneden 14 tanesi konuldu ve amca ile iletişime geçmeye çalışınca hepsini çözemedin git leonardoya sor diyor ama leonardonun atölyesine gidiyorum fakat kapıyı...
  14. dogualgann

Ne Yapmalıyım?

Elimde 9100F var bu işlemciyi geçen sene almıştım ama dolar artınca geri kalan parçaları alamamıştım şuan 10. nesli gördüm 9100F satmalımıyım yoksa 9100F lemi toplamalıyım Not: En fazla oynicağım oyun witcher 3
  15. dogualgann

MediaMarkt Bios Güncellemesi

Mediamarkttan B360M-K gözüme ilişti 600tl fakat elimde 9. nesil işlemci var onun için 100tl ye b365m-k var aynı anakarta fazladan 100tl vermek istemiyorum. Mediamarkt B360M-K için BIOS Update Yaparmı
  16. dogualgann

CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-05 mi ? COOLER MASTER MASTERBOX MB501L mi ?

İkisi arasında kaldım spec-delta rgb düşünüyordum ama stokta kalmamış yardımcı olursanız sevinirim
  17. dogualgann

World of Trucks E-Mail Göndermiyor

Merhaba. ATS hesabıma bağlı World of Trucks hesabımın e postasını değiştirmek istiyorum. E postayı yazıyorum göndercez diyorlar fakat 1 gün geçmesine rağmen göndermediler gmail ve outlook hesaplarımla denedim olmadı. Yardım olursanız sevinirim.
  18. dogualgann

Şehir Kurma Oyunu Önerisi

Karantinanın bilmem kaçıncı günü kafayı yemek üzereyim. Bana şehir kurma oyunu önerir misiniz?. Cities:Skylines denedim sistemim yetmedi :( önerileri bekliyorum
  19. dogualgann

HOI 4 Modlar Çalışmıyor!

Merhaba. HOI IV oyununda oyuna modlar yükledim ve modları aktif ettim fakat hiçbiri çalışmadı. Oyunun sürümü 1.9
  20. dogualgann

Asus Prime H310M-K R2.0 Alınır mı?

Merhaba. İ3 9100F işlemcim var. Bu işlemciye anakart almak istiyorum. Bu anakartı gördüm. Sizce nasıldır İntel anakart olduğu için çok fazla para vermek istemiyorum. Not: Evet 1 sene önce bir halt yiyip İ3 9100F işlemci almıştım :(
Geri