Arama sonuçları: *

• Users: khunmotun
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

QoA Gimlet IEM - Mahkemelik Ürün

İnternet üzerinde alınabilecek en kötü ürünlerden. Ürün ikinci gününde boya atmaya başladı, ikinci haftasına girmeden aksamı çıkmaya başladı, ürünü geri gönderince kullanıcı hatası dediler :))) Tüketici mahkemesine başvurdum sonuç bekleyeceğiz artık. . Kötü yanları, -Alalade bir Çin malından...
  2. K

Ses Kartı Tavsiyesi Bütçe 2k

IEM kulaklığım ve ucuza aldığım Lastvoice BM800 mikrofnu aynı anda bağlayabileceğim bi ses kartı önerebilir misiniz rica etsem?
  3. K

1200 TL'lik ses kartı 30€'yu geçince ne olur?

https://www.amazon.com.tr/Creative-Sound-Blaster-G3-24-Bit/dp/B081N3M7DV Soundblaster g3 ses kartı almayı planlıyorum fakat sepete ekleyince 1200 TL oluyor, şimdi ben 1200 TL mi ödeyeceğim yoksa 30€'yu aştığı için ekstra bir şey verecek miyim, cahilliğimi mazur görün, teşekkürler.
  4. K

IEM kulaklık Bütçe : 2500 Öneri

Soundblaster g3 ses kartı kullanacağım, gaming ve nispeten doygun bass sunarsa bu IEM kulaklık şahane olur. Tavsiyeleriniz lütfen.
  5. K

Yardım Asus VG27AQL3A vs MSI G272QPF

Kararsız kaldım, siz hangisini tercih ederdiniz?
  6. K

7800x3d ve 4070 superli sistemimde yanlış/düzeltilebilecek bir şey var mı?

https://resmim.net/i/aaa.WL7qyL 64350TL'ye şöyle bir sistem almayı düşünüyorum, yanlış yaptığım bir şey var mıdır? Ya da fiyatı biraz aş ama muhakkak şunu al diyeceğiniz bir şey olursa olabilir. Teşekkürler şimdiden.
  7. K

10K-11K Bütçe PC ve TEL için Kulaklık

Tycep-c ve Jak girişli telefonumda ve bilgisayarda kullanabileceğim bir kulaklık önerir misiniz rica etsem. Uyguna ses kartı da alabilirim, telefonumda Type-C ve Jak girişi var, teşekkür ederim. > Tercihen doygun bass ve yüksek ses. >Kulakiçi olursa şahane olur.
  8. K

100k bütçe her şey dahil sistem önerisi

Bir hafta sonra bir sistem toplayacağım. Hayatımın geri kalanında bir daha bir şey alabileceğimi sanmıyorum, o yüzden sizlere danışmadan iş yapmak istemedim, kötü bir karar alma lüksüm yok, cahilliğimi mazur görün monitör, mouse, klavye, kulaklık dahil 100k bütçeye tamamen oyun oynamak için...
Geri