Arama sonuçları: *

• Users: tugrull01
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Fan dengeli mod mu, sessiz mod mu?

İyi günler. Geceleri bilgisayardan oyun indirirken G-Helper uygulamasından fanları ‘sessiz' moda aldığımda fanı 0'a çekiyor ve sonrasında biraz çalışıp geri 0'a çekiyor ve böyle devam ediyor. ‘dengeli' moda aldığımda ise belli hızda sürekli devam ediyor. Sessiz modun bir çalışıp bir durmasının...
  2. T

Victus 16 - Omen 17 - Nitro 16 - TUF F15

İyi günler. RTX 4070 ekran kartlı 4 adet laptop belirledim ama çok kullanıcı deneyimlerine rastlayamadım. Sizlere de bir sormak istedim. Hangisi en mantıklı seçenektir? Bana Omen en iyisi gibi geldi. 1-) HP Victus 16 R0072NT. • i7 13700H. • 16 GB DDR5 RAM. • RTX 4070 120W. • 1TB. •...
  3. T

ASUS TUF İ7 13620H RTX 4070 Alınır mı?

ASUS TUF’un FX507VI-LP070 modeli nasıldır, alınır mı? Kullanan arkadaşlar var mı? Fiyatı şu anda 61.899 TL bu şekilde almak mantıklı olur mu? Yoksa bir diğer modeli olarak 16GB, 512GB SSD modeli olan var bu da 55.399 TL bandında. Bunu alarak yükseltme yapmak mı mantıklı? Çok fazla laptop modeli...
  4. T

IPhone 15 vs iPhone 16

İyi akşamlar değerli forum sakinleri. Yakın zamanda bir telefon alacağım. iPhone düşünüyorum ve iPhone 15 ve 16 arasında kaldım. Tasarım konusunda şahsi fikrim 15ten yana. Bazı yerlerde 15'in sorunlu olduğu 16'ın daha iyi olduğunu okudum. Bu sorunlar güncelleme ile çözüldü mü? En önemli kriter...
  5. T

Apple iptal edilen siparişte para şahsıma geri dönmedi

21 Ağustos tarihinde Apple sitesi üzerinden iPad siparişi verdim ancak kartım yurt dışı ayarları kapalı olduğu için siparişim iptal edildi ve param şu anda provizyonda olarak gözüküyor. Bankayı aradığımda paranın ilgili kuruluşa iletildiğini paranın Apple da olduğunu söyledi ve provizyon...
  6. T

Tıp fakültesi tablet önerisi

Herkese iyi günler dilerim. Bu sene tıp fakültesi kazandım ve slaytlar, anatomi, Textbook'lar için tablet almayı düşünüyorum. Şu an aklımda 2 tane model var ama farklı model önerilerine de açığım. Benim için en önemli kriter 6 yıl sorunsuz bir şekilde götürebilmesi. 1. Apple iPad Air 13 inç...
Geri