Arama sonuçları: *

1. P

I9 14900k bios ayarı

Elimde bulunan işlemciye zamanında bios ayarları yapmıştım güç tüketimi ve sıcaklıkta %30 azalma meydana gelmişti yani oyun oynayken genel olarak yükte 70 derecede oluyordu max güç tüketimide 150 watt oluyordu tabi anlık olan değeri bu oyun oynarken 50-60 wattlardaydım yeni bios güncellemesi...
  2. P

Win 11 sağ altta kablolu ekran açık kendi kendine

kablolu ekran diye bir şey kendi kendine açık gözüküyor monitörden dolayı mı ya da herhangi bir parçasından dolayı mı yoksa pc ye bir şey mi bağlı neyden olduğunu anlamış değilim kapanmıyorda çözüm nedir
  3. P

I9 14900k işlemciye intel arc b580 alınır mı

konu başlığında belirtildiği gibi i9 14900k işlemcinin yanına ekran kartı olarak intel arc b580 almalımıyım sizce hali hazırda RTX 2060 kullanıyorum intel arc b580 bütçe olarakta bana uyduğu için almam ne kadar doğru olur birbirlerini iyi tamamlayacaklarını düşünüyorum çok ufakta olsa darboğaz...
  4. P

I9 14900k Açılırken Fazla Güç tüketimi

elimdeki işlemci ilk zamanlar çok fazla enerji harcıyordu zamanla yazılımsal güncellemeleri yapıldı ki eskisi gibi çok enerji harcamıyor max 180W kullanıyor oyunlardada 100-150 wat arası git gel yapıyor ama pc yi ilk açtığımda yt'ye felan girdiğimde baya güç tüketimi olmaya başlıyor kasadan...
  5. P

Anakart nedir ? Bilgilendirme

PC ekipmanlarında anakart hakkında yeterli donanıma sahip olmadığımı düşünüyorum bunu sizlere sorarak öğrenmek istiyorum mesela bi anakart'ın diğer ekipmanlara ram,işlemci gibi şeylerle uyumlu olduğunu nasıl anlıyoruz , veyahut bi sıkıntı ortaya çıkaracağını nasıl öngörebiliriz böyle detaylı...
  6. P

RTX 2060 Vram arttırma

GPU BELLEĞİ 22 GB gösteriyor ve adanmış gpu belleği 6 gb paylaşılan gpu belleği ise 16 gb oyunlarda ben daha iyi verim almak için bu adanmış gpu belleğini arttırabilir miyim sonuçta 16 gb boşta kalıyor
  7. P

İ9 14900K OC nasıl yapılır

işlemci temel GHZ 3.20 olmasına rağmen oyunlarda bu 5.30 a kadar çıkıyor ve ısı derecem yükseliyor baya overclock'tan bunu nasıl düşürebilirim detaylı olarak bilen var mı
  8. P

İ9 14900K İşlemci OC nasıl düşürülür

işlemci temel GHZ 3.20 olmasına rağmen oyunlarda bu 5.30 a kadar çıkıyor ve ısı derecem yükseliyor baya overclock'tan bunu nasıl düşürebilirim detaylı olarak bilen var mı
  9. P

Bu sisteme hangi işlemci gider

Ekran kartı - RTX 2060 RAM - Kingston beast 2X16 GB SSD - SAMSUNG 990 EVO 5 Anakart - Asus prime B760M-a 7200mhz atx ddr5 Kasa - frisby fc - 9320g 600 wt rgb 3.0 atx mid tower
  10. P

Koiton each g2000 kulaklık saç ezme sorunu

belirttiğim kulaklık saçımı eziyor onun haricinde gerek mikrofon gerek ses olarak çok iyi durumda kulaklığın saç ezmesini minimuma indirecek neler yapabilirim sünger şeyi saçı nasıl böyle eziyor aklım almıyor
  11. P

500-1500 TL Aralığında Uygun gamer kulaklık önerisi

yukarıdaki fiyat bazında uygun bir fiyata gamer kulaklık önerecek var mı mikrofonlu çok pahalı olmamasına özen gösterelim SAÇ EZMEYEN SAĞLAM BİR TANE SÖYLEYİN
  12. P

Yeni PC aldım 1 Gün oldu çok ısınıyor

RTX 2060 EKRAN kartı i9 14900k işlemci 120 mm cooler master soğutucu 32 gb ram samsung 990 evo TB Daha dün geldi pc akşama kadar valoran ets tarzı oyunlarda işlemci 60 derece civarında ekran kartımda öyleydi akşam bir daha gireyim dedim valorant orta ayarlarda işlemci 90-100 derece arasında...
  13. P

Valorant FPS ayarı RTX 2060 165 hz monitör

165 HZ Monitörüm var ve RTX 2060 ekran kartı normal ayarlarda 600-700 fps arası alıyorum 165 hz faydalanmak için fps 165 e sabitlemek felan lazımmı 165 hz faydalanmak için
  14. P

Windows 11 güncellemeleri açık mı kapalı mı olmalı

Yeni nesil oyuncu bilgisayarı dizdim pc win 11 şuan önceki pc de windows güncellemeleri bilgisayarımı oldukça yavaşlatıyordu ve fazla ram kullandırıyordu kafasına göre indirmeler yapıyordu illalah etmiştim şimdi ise gerek işlemci gerek ekran kartı her türlü donanımsal şeyin güncellenmesi için...
  15. P

KOTİON EACH G200 kulaklık saç eziyor

Kulaklığın kafaya değen tarafında sünger var normalde saç ezmiyor diye geçiyordu ama kafaya takınca saçı eziyor dağılıyor çözüm olarak ne yapabilirim
  16. P

Ekran kartı Monitör uyumu

Asus Tuf Gaming VG247Q1A 165 hz monitörüm ve RTX 2060 ekran kartım var 165 hz den yararlanmak için ekran kartını nasıl kullanabilirim mesela valoda 165 fps sabitlesem 165 hz etkisi görebilir miyim
  17. P

Ekran kartı alınırken neye dikkat edilmeli

Ekran kartları performansı hakkında çok dedikodu dönüyor birisi kaç bit olduğuna birisi kaç gb ram olduğuna birisi yeni olup olmadığına bak diyor kimisi bunlar önemsiz diyor sizce EN ÖNEMLİ husus nedir
  18. P

45 Bin TL'ye Gamer sistem kaç yıl götürür Ekran kartı Rtx 2060

İşlemci - İ9 14900k 3.20 Ghz 24 çekirdek 32 Thread AnaKart- Asus Prime b750M 7200mhz[oc] atx ddr5 Ram - Kingston 16 gb 5200 MHZ DDR5 ram 2x adet SSD- Samsung 990 evo 1 TB Okuma 5000MB Yazma 4200MB Monitör - Asus TUF GAMİNG VG247Q1A 165 hz 1 ms Kasa-Frisby FC - 9320G 600W ATX mid tower kasa...
Geri