Arama sonuçları: *

• Users: Tunahnv
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Laptop uyku modundan çıkınca çöküyor

Merhaba öncelikle. Bu sorunu birkaç defadır yaşıyorum. Sorun şu ki, laptopumu uyku moduna yani ekranını kapattığımdan sonra açıp herhangi bir oyuna girdiğimde laptop çöküyor. Bunun sebebi ne olabilir? Hep oluyor ama sekmez yani. Uyku modundan çıktıktan sonra açıp oyuna girince çöküyor. Tuşundan...
  2. T

Laptop alt tab atınca ekran gidiyor geri gelmiyor

Merhaba bu olayı dün ve ondan önceki gün yaşadım laptop oyunla chrome arasında alt tab atarken siyah ekran verdi ve geri gelmedi tuştan kapatıp açınca anca düzeldi sorun ne olabilir bir de webde gezerken alta kaydırırken ekranın mesela altı kayıyor fakat üst kısmı donuk ilk kaydırmaya basladıgım...
  3. T

Laptobum bazen ekran yenilemiyor

merhaba konu olarak dogru mus ectım bılmıyorum ama chrome ve discord gıbı uygulmalarda bazen pc ekranı yenılemıyor mesela ben sayfayı asagı ındırıyorum fakat ekranda sayfa asagı ınmıyor sayfanın enaltında ınıyor fakat dıger kısımlar sayfanın ılk halınde kalıyor gerı sayfayı yukarı cıkarıp...
  4. T

14900hx sorunlu işlemci midir?

Asus rog g16 14900hx almak istiyorum fakat bu intel islemcilerde olan sorun bu islemcide de var mıdır? Teknik bilgim pek yok o yüzden almadan önce buraya sormak istedim.
Geri