Arama sonuçları: *

• Users: olves
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. olves

Farklı konumdan yanlışlıkla satın alım yaptım

Çin merkezli bir hesabım var oradan fc points satın aldım ama çin para birimi olarak ben türkiyedeyim ve böyle alışveriş yapmak yasak diye biliyorum biraz araştırdığımda hesabın kitleneceğini ve oyunları oynayamayacağımı söylüyorlar bu durumda ne yapabilirim ?
  2. olves

CS2 Dusuk fps ve fps drop

sistemim: i5 3470 16gb ddr3 ram rx 570 4gb 500gb ssd oyun ici sicakliklar: gpu 60-70 derece cpu 70-80 derece Bilgisayar cani isteyince kasmiyor 45-60fps falan oynatiyor ama bazenleri veya cogunlukla hep ortalama 20fps oynuyorum oyunu Sizce bir anormallik var mi? Varsa nasil cozebiliriz
  3. olves

Valorant FPS Drop sorunu

Selamlar, Valorant'ta poligonda 100-200fps alirken normal oyuna girince fps droplar bastiriyor (poligondada fps drop oluyor bazen ama cogunlukla oyun ici) 20-30fps'e kadar drop yiyorum 150den. Sizce sorun ne? Sistem: i5 3470 3.20ghz RX 570 4GB 16gb DDR3 Ram
  4. olves

C# Otomatik guncelleme nasil yapilir?

Merhaba, bir proje uzerinde calisiyorum ve otomatik guncelleme sistemini bir turlu yapamadim. Arastirmada yaptim bulamadim. Uygulama guncellemeyi bulacak yukleyecek onceki surumu silecek. Bu da C# uzerinden olacak. Simdiden teşekkür ederim.
Geri