Bir tane motor beğendim, almak istiyorum. Motor tertemiz, sadece hız göstergesi hatalı. Mesela 100 ile giderken 75 gösteriyor ama ekrandaki diğer her şeyi doğru hesaplıyor. Bildiğim kadarıyla başka sıkıntısı yok, alınır mı?
Merhaba arkadaslar 120 fps aliyorum iyunda binda iclerinde 500 falan oluyor ama bina iclerinde animasyonlar hizlaniyor fps yuksek ooldugu icin birde ara sahneler takila takila geliyoor fps yi 30 a sabitledigimde cok kasiyor gibi geliyor baska cozumu yokmu bunun
1 2 aydır fc 25 te görüyodum ama maça girince fark olmadığı için pek takmamıştım ama cansıkıcı bi durum nasıl çozebilirim
(Sadece menülerde böyle oyun içi pek far etmedim)
Merhaba sari sitede sattim oyunumu dedigim gibi onu arkasi yirtik diyor ben gayet guzelce paketlemistim iade edecegim diyor kabul etmeme gibi bi sansim varmi
Merhaba bende
Corsair Vengeance 16 GB 5200 MHz DDR5 Ram
var bır tane daha alacaktım fakat uretımı durmus sanırım nasıl alabılırım
1739378393
veya napabilirim
1739378824
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-kingston-fury-beast-16-gb-5200-mhz-ddr5-cl40-kf552c40bb-16-fiyati,1568084167.html veya...
merhaba red dead 2 editim var 3 tane ve hepsi 500 izleniyor sonra izlenmiyor bunu arttirabilirmiyim vidolari 1 ay araliklarla attim 2 tane daha var bilgisayarda
ikinci el iphone 11 imi satmaya calisiyordum bu iki laptopdan takas teklifi geldi kasam var kaliteli ama takas yapasim geldi sizce hangisini alayim
Monsterde 8gb ram 256 gb alan var lenovoda 16 512 lenovonun sifiri 17 k fakat monster satilmiyo kararsiz kaldim sizce hangisi
Merhaba arkadaslar pc de 500gb m.2 var ama yetmiyor bu kasaya olurmu cok butcem yok
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-samsung-evo-500-gb-ssd-harddisk-sifir-ayarinda-1220959975/detay
arkadaslar merhaba benim onceden fifa 22 im vardi ve 200 saatim var ve ea den fc 25 fiyatina bakayim dedim ve Loyalt edition diye bir sey var standart 28 dolarken o 21 dolar neden
nfs unbound aldim 80 tl ye bende ps 4 kolu var ama oyunda a ya bas diyor yani ps 4 kolundaki x e calismiyor R2 tusunu a olarak algiliyor cozumunu bilen varmi
Kulaklik almayi planiyorum 2k butcem var amazonda 2 side 2k fiyatli sizce hangisi daha mantikli olur veya baska ne onerirsiniz tam 2 k olmaz zorunda degil daha ucuzda olabilir
1733649604
veya razer blackshark
Merhaba kulaklık almayı planlıyorum 1800 civarı bütcem var beyaz bi kulaklık istiyorum ama beyaz olması zorunlu değil bu kulaklık nasıl
Ses kalitesi falan yada siz ne öneirsiniz