Arama sonuçları: *

• Users: Sxowz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Alacağım Klavye ve Gamepad Nasıl?

xbox gamepad almayı düşünüyordum fakat drift problemi ve pil can sıkıcı o yüzden gullikit kk3 max almaya karar verdim klavye olarakta gameraider k1 he hoşuma gitti sizce uzun yıllar götürürmü kalitleimidir
  2. S

3-4 Bin TL Civarı Gamepad Önerileri?

Amazonda 3600 e xbox gamepad alacaktım millet alınmaz bilgisayara falan demiş sizce ne alabilirim wraith sitesinden asla almam önceden 1 kere kazıklandım oradan ne önerebilirsiniz
  3. S

Wraith Esports Değişim Yapmadı

Wraith esports üzerinden bigbig won aether gamepadini almıştım 6 ay önce fifa oynarken tuş bianda içine çökü sonra gamepadi ters çevirmdim düştü tuş kırıldı yolladım servise ve dedilerki kullanıcı zorlamadı ile kırılmış ne yapabilrim
  4. S

Hız göstergesi bozuk motor alınır mı??

Bir tane motor beğendim, almak istiyorum. Motor tertemiz, sadece hız göstergesi hatalı. Mesela 100 ile giderken 75 gösteriyor ama ekrandaki diğer her şeyi doğru hesaplıyor. Bildiğim kadarıyla başka sıkıntısı yok, alınır mı?
  5. S

CBR125R Hala Alınır mı? ?

Arkadaslar suanda 50 bin civari param var yazin calisip motor almayi dusunuyorum soyle 10k 20k km arasi bulursam Alınır mı? sizce 140 150 ye
  6. S

Grand Theft Auto 4 animasyonlar fps yuksek oldugu icin animasyonlar bozuk

Merhaba arkadaslar 120 fps aliyorum iyunda binda iclerinde 500 falan oluyor ama bina iclerinde animasyonlar hizlaniyor fps yuksek ooldugu icin birde ara sahneler takila takila geliyoor fps yi 30 a sabitledigimde cok kasiyor gibi geliyor baska cozumu yokmu bunun
  7. S

Monitörümün Renk Ayarları Bozuldu Nasıl Düzeltebilirim

1 2 aydır fc 25 te görüyodum ama maça girince fark olmadığı için pek takmamıştım ama cansıkıcı bi durum nasıl çozebilirim (Sadece menülerde böyle oyun içi pek far etmedim)
  8. S

After Effect de Ekledigim gecis efekt leri Ters Donuyor

Baslikta ayzdigi gibi neyapabilriim 1743702862 isterseniz foto da ekleyebilrim
  9. S

Sari sitede oyun sattim iyice paketledim ama adam yirtik oldugunu soyluyor

Merhaba sari sitede sattim oyunumu dedigim gibi onu arkasi yirtik diyor ben gayet guzelce paketlemistim iade edecegim diyor kabul etmeme gibi bi sansim varmi
  10. S

Corsair Vengeance 16 GB 5200 MHz CL40 Uretımı Durdumu?

bende bir tane vardi bir tane daha alacaktim ama hicbir yerde yok uretimi durduruldumu
  11. S

Kullandıgım ram ın uretımı durduruldu

Merhaba bende Corsair Vengeance 16 GB 5200 MHz DDR5 Ram var bır tane daha alacaktım fakat uretımı durmus sanırım nasıl alabılırım 1739378393 veya napabilirim 1739378824 https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-kingston-fury-beast-16-gb-5200-mhz-ddr5-cl40-kf552c40bb-16-fiyati,1568084167.html veya...
  12. S

Youtube shorts editlerim az izleniyor

merhaba red dead 2 editim var 3 tane ve hepsi 500 izleniyor sonra izlenmiyor bunu arttirabilirmiyim vidolari 1 ay araliklarla attim 2 tane daha var bilgisayarda
  13. S

Monster Abra 16.4 VS LENOVO Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB

ikinci el iphone 11 imi satmaya calisiyordum bu iki laptopdan takas teklifi geldi kasam var kaliteli ama takas yapasim geldi sizce hangisini alayim Monsterde 8gb ram 256 gb alan var lenovoda 16 512 lenovonun sifiri 17 k fakat monster satilmiyo kararsiz kaldim sizce hangisi
  14. S

Farkli Ramler Ayni Kasaya Olurmu

bende 1 tane Corsair Vengeance 16GB 5200MHz CL40 var 16 gb yetmiyo ileri ye donuk olsun diye 32 gb ram eklemek istiyorum bu uyumlu olurmu...
  15. S

Bu ssd kasaya olurmu

Merhaba arkadaslar pc de 500gb m.2 var ama yetmiyor bu kasaya olurmu cok butcem yok https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-samsung-evo-500-gb-ssd-harddisk-sifir-ayarinda-1220959975/detay
  16. S

Araba icin mp3 playlist atabilcek varmi

biraz garip gelebilir ama babam arabga icin calma listesi yapmami istedi tek tek ugrasasim gelmedi elinde guzel bi playlist olan varsa atabilirmi
  17. S

FC 25 750 TL YE Alınır mı?

arkadaslar merhaba benim onceden fifa 22 im vardi ve 200 saatim var ve ea den fc 25 fiyatina bakayim dedim ve Loyalt edition diye bir sey var standart 28 dolarken o 21 dolar neden
  18. S

NFS UNBOUND PS 4 kolunda yanlis calisiyor

nfs unbound aldim 80 tl ye bende ps 4 kolu var ama oyunda a ya bas diyor yani ps 4 kolundaki x e calismiyor R2 tusunu a olarak algiliyor cozumunu bilen varmi
  19. S

FC 25 vs Uncharted TLOU 2 DAYS GONE

1k para var sizde hangisini almak daha mantikli bana Uncharted TLOU 2 DAYS GONE almak daha mantikli gibi geldi
  20. S

Kulaklik almayi dusunuyorum Beklemelimiyim

Kulaklik almayi dusunuyorum sizce simdimi almaliyim yoksa indirim doneminimi beklemeliyim
Geri