Arama sonuçları: *

• Users: istare
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

İnternetimden bilgisayarda tam hızı alamıyorum

İnternet telefonda sorunsuz hız veriyor hatta bi' kat fark olmasına rağmen bilgisayardaki ethernet bağlantısından daha hızlı çalışıyor. Bilgisayarda neden tam hızı alamıyorum muhtemelen ethernet'ten olduğunu düşünüyorum aygıt yöneticisinden hız ve ikili kısmını falan da değiştirdim çözülmedi
  2. I

Bu sisteme PSU önerisi

6.5 senelik sistemim de 650W Xigmatek X-Power PSU bulunuyordu Sistemimi güncelledim ama güncel sistemime yetip yetmediğini, değişmem gerekip gerekmediğini sormak istedim Aşağıya sistemimi bırakıyorum eğer değişmem gerekirse; 750W Silver bi' PSU yeterli ve iyi olur mu, öneriniz var mı? Bütçem...
  3. I

Bilgisayar açılma ekranında takılıyor

Baya eski bi' ofis bilgisayarını temizlemek, format atmak ve belki sonrasında parça alıp değiştirmek adına aldım açtım. Sabah tüm parçaları temizleyip çalıştırdım, sorunsuz çalışıyordu, format atmak için ISO dosyasını USB'ye ayarladım Ama USB'deki ISO dosyası sorun çıkarınca akşam bakarım...
  4. I

Bu sistemdeki anakart ve RAM yeterli mi

4060 ti 16 gb ekran kartlı sistemimi artık yaşadığım darboğaz sorunlarından kaynaklı güncelleyeceğim Donanım arşivinin videosunu izlediğimde oradaki parçaları tercih etme kararı aldım Ryzen 5 7600 Gigabyte A620M H Corsair Vengeance 16GB 5200MHz CL40 Eski RAM'lerim DDR4 olduğu için RAM'leri...
  5. I

Intel i7-13700k için hangi anakartı tercih etmeliyim

Merhaba, şu an elimde i7-8700 var ama geçen aylarda 4060 ti 16 gb ekran kartına geçiş yaptım. O yüzden işlemcimi yükseltmek istiyorum ve i7-13700k'ya geçiş yapacağım. Ama onu alırken bir yandan da anakartım B360 Gaming Plus olduğundan dolayı onu da değiştirmeliyim. Zaten ekran kartını yeni...
Geri