Arama sonuçları: *

• Users: m2ran
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Razer Viper v3 Pro fiyatları hk.

Arkadaşlar herkese merhabalar, 2 haftadır mouse araştırması yapıyordum yeni mouse alacağım, klavye ve kulaklığım razer olduğu için mouse olarakta razer tercih ediyorum ve viper v3 pro almaya karar verdim. 2 hafta önce 4800 TL den incehesap gaming gecesinden alamadım kaçırdım maalesef, amazondan...
  2. M

Kablosuz Mouse önerisi Ort. 4000 bütçe

Arkadaşlarım merhaba herkese iyi forumlar diliyorum. Ortalama 4 bin bütçe ile düz (simetrik) tasarımlı, görece büyük olan (ele oturan) makro desteği olan ve hafif olmayan (100gr+ civarı) bir kablosuz mouse almak istiyorum ama çok kararsız kaldım açıkçası. Uzun yıllardır kullandığım mouse...
  3. M

6000 TL civarında wireless Kulaklık önerisi!

Arkadaşlar herkese merhabalar iyi forumlar diliyorum, Sesi ve mikrofonu iyi olan, hem fps oyunlarda hem de müzik kısmında tatmin edici olan wireless kulaklık arıyorum, aklımda 2 ürün var, 1.si - HyperX Cloud 3 S Wireless 2.si - Razer Baraccuda X Chroma Aktif olarak HyperX cloud 2 kullanıyorum...
  4. M

Oyuncu macro mouse tavsiyesi!

Arkadaşlar merhaba, 2-3 bin TL civarlarında oyuncu macro mouse önerilerinizi almak istiyorum. Kaba ve girintili çıkıntılı mouse istemiyorum düz, ergonomik ve macro mouse olması benim için önemli. Çok uzun yıllar A4Tech x7 mouse modelini kullandım ve bu tip bi mouse arıyorum. Tüm ekipmanlarım...
  5. M

Oyuncu kulaklığı önerisi

Arkadaşlar merhaba, 5-6 bin TL civarlarında oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum aklımda 2 model var fakat sizlerin önerisi ve fikirleri benim için çok önemli. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese iyi forumlar...
  6. M

Ryzen 5 5600x ve AMD Radeon RX580 uyumlu giriş seviyesinde Anakart önerisi!

Arkadaşlar herkese merhaba AMD Ryzen 5 5600x ve AMD Radeon RX580'e uyumlu giriş seviyesinde anakart önerir misiniz rica etsem? Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum iyi forumlar diliyorum...
  7. M

İphone 16 Pro Max vs Samsung Galaxy S24 Ultra

Arkadaşlar merhaba, telefon almak istiyorum fakat bu ikili arasında kaldım. Bu zamana kadar sadece android telefon kullandım, sizden ricam bu iki telefon arasındaki avantaj ve dezavantajları, önerilerinizi söyler misiniz? Herkese iyi forumlar diliyorum.
  8. M

PALİT 4080 SUPER - Ryzen 5 7600 HAZIR SİSTEM NASILDIR?

Arkadaşlar merhaba herkese iyi forumlar. Gamegaraj'da kasım fırsatı olan hazır sisteme baktım ve https://www.gamegaraj.com/urun/kapkan-7a-rtx4080s/ bu sistem gözüme çarptı. Palit ekran kartını hiç bilmiyorum sistem arayışımda tercihim her zaman Asus GeForce RTX 4070 Super'li sistemlerdi fakat...
  9. M

ELITE-DUAL 4070 SUPER Sistem ve Monitör Tavsiyesi

ELITE-DUAL4070SUPER / AMD Ryzen 7 7800X3D / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 SUPER EVO OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli...
  10. M

HYPERX CLOUD II TARZINDA GAMİNG KULAKLIK ÖNERİSİ

Arkadaşlar herkese merhaba, Hyperx Cloud II kullanıyorum ve kulaklıktan aşırı memnunum fakat kulaklığım bugün kırıldı, yeni bir kulaklık alacağım ama ne alsam bilmiyorum. Sizden ricam Hyperx ayarında kaliteli ve rahat bir gaming kulaklık önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum iyi forumlar...
  11. M

RTX 4070 İÇİN İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Dostlarım merhabalar. Sıfırdan kasa topluyorum bütçem 40 - 45 bin TL. Ekran kartımı RTX 4070 alacağım fakat yanında güçlü ve uyumlu bir işlemci arıyorum. İşlemci için İntel i5 14400f düşünüyordum fakat herkes AMD Ryzen almamı öneriyor. RTX 4070'in yanına güçlü bir AMD Ryzen işlemci önerir...
  12. M

I5 14400F - RTX 4070 OC 12 GB HAZIR SİSTEM HAKKINDA

Arkadaşlar herkese merhaba. GG-14400F / INTEL i5-14400F / ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB WHITE / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi Bu sistemde ssd'yi upgrade ettim yani yukarıdaki sistemden tek farkı bu, Xpg Spectrix S40G 512GB RGB PCIe Gen3 x4 Okuma 3500MB – Yazma 2400MB M.2 SSD...
Geri