Arama sonuçları: *

• Users: aasmae
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Ds4 overclock olmuyor

Hidusbf ile ds4 koluna overclock atmayı deniyorum Secure bootuda kapattım fakat hiçbir uyarı falan vermiyor yapıyorum fakat ds4 kolunun ms'i düşmüyor aybı kalıyor
  2. A

Oyun oynarken fpsin 45 kısıtlanması

Çok ağır oyunlar oynamıyorum mesela brawl stars oynuyorum fps 60 iken birden 45 e sabitleniyor ve bu rastgele oluyor Cihaz: redmi 13c
  3. A

Valorant yüksek fps ama akıcı değil

Arkadaşlar oyun ortalama 250-300 fps falan ama hiç akıcı gelmiyor inanılmaz yavaş geliyor. Sanki eskiden daha akıcıydı bilmiyorum Not:monitörüm 100 hz. Ekran kartın:rx580 İşlemci:Ryzen 5 5500
  4. A

valorantta ekran gidiyor

arkadaşlar valoranta girdim işlemci anakart ram değişitm bugün şuan valorant alt tabda valoranta giriyorum sıkınca veya esc başka bişeye basınca ekran siyah oluyor geri geliyor tekrar basıyorum tekrar oluyor 2 saniyede bir ekran gidiyor ama sadece valorantta gidiyor 1724883453 arkadaşlar çözdüm...
  5. A

100 hz monitör overclockla max kaç hz olur

arkadaşlar yeni monitör alana kadar overclock atıcam 100 hz monitöre sahibim overclock ile max kaç hzye çıkartabilirim
  6. A

ekran gelmeden bios update yapma

beyler a320m-a pro anakart aldım gelmeden önce şuanki sistemden son bios update'i indirsem flaş belleğe atsam sonra anakartı takıp o flaş bellekle başka işlemci olmadan veya tamirciye gerek kalmadan bios ekranına girip güncelleyebilirmiyim
  7. A

ddr3 sistemden ddr4 e geçmek

arkadaşlar benim ddr3 bir sistemim var işlemcim intel i5 4590 anakartım intel destekliyor şimdi ben anakart değişip amdye geçicem ama DDR 4e geçtiğim için ramleride değiştirmem gerek diye duydum...
  8. A

Çözüldü✓ intel işlemciden amd işlemciye geçme

arkadaşlar benim anakart intel işlemci destekliyor. amd ve intel için özel anakartlar varmış bende amd işlemciye geçmek istiyorum bunun için anakart değişmek zorundamıyım? anakartımı değişirsem bütün herşeyimi değişmek zorundayım ramleri falanda değiştirmek zorundamıyım yoksa tek anakart...
Geri