Arama sonuçları: *

• Users: VipJoker22
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Rame oc yapamıyorum yardım edin

GIGABYTE A620M H 6400MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX Anakart bu anakarta sahibim GOODRAM 16GB IRDM BLACK 5600MHz CL30 DDR5 Siyah Single Kit Ram ramimde bu ancak biosdan expo yuda açtım ancak 5600 mhz desteklemesine rağmen 2800 mhz standart kullanıyo acaba anakart bu ram mdoelinimi...
  2. V

Yüksek voltajdan dolayı PC etkilenir mi

Arkadaşlar ben evde değilken elektrik arzası olmuş yüksek voltajdan dolayı komşuların dahi birçok elektronik aleti yanmış benim PC de fişe takiliydi ama kapalıydı bı sorun olur mu daha açmadim arza devam ediyor diye PSU markası fsp 650w 80+
  3. V

oyundayken ekran karardı kasa çalışıyor

arkadaşlar cs 2 oynuyordum aniden monitör siyah oldu ve kasa çalışmaya devam etti pc yi tekrar açtığımda harici ekran kartımı yani rx 7700xt yi devre dışı bıraktı geri aktifleştirdim sonra tekrar yaşadım aynı sourunu interneten araştırdım psu ile alakalı olabilir dediler occt den power testi...
  4. V

Rx 7700xt ekran kartı kulanılmiyor olarak görünüyor

Pc açildiği an fanlar donuyo isik var sonrasinda stres testinde donmuyor fanlar ve gorev yonetici performans kisminda işlemci ekran kartı kulaniliuo olarak gorunuyo asil ekran kartimin kulanimi %0 yardim edin
  5. V

R5 7600x için Thermalright Phantom Spirit 120 yeterli mi

bence çok kaliteli bi sıvı soğutma olmadıktan sonra kule tipi daha iyi
Geri