Arama sonuçları: *

• Users: haruncd25
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Fifa 17 + Fifa 18 + Fifa 19 olan EA hesap nerden alabilirim ?

Fifa 17 + Fifa 18 + Fifa 19 olan EA hesap arıyorum satın alacağım nerden alabilirim ? Elinde olan varsa satın alabilirim konuya belirtebilirsiniz mail devir olacak şekilde.
  2. H

M2 SSD YAZMA HIZI SOĞUTUCU TAKTIĞIMDA DÜŞTÜ NEDEN ?

KİOXİA EXCERİA 500 GB M2 SSD çok ısınıyor diye soğutucu aldım. Ancak soğutucuyu taktıktan sonra CrystalDiskMark testleri yazma hızı düştü. Başka bir programdan yaptığımda hız eskisi gibi normal gözüküyor. Acaba takarken falan ssd ye zarar vermiş olabilir miyim sebep nedir ? 5 defa falan test...
  3. H

RTX 3080 FurMark test sonuçları nasıl? 79 Derece

Arkadaşlar bir arkadaştan kasa alacağım ekran kartı sonuçları böyle işlemci testinde bir sıkıntı yok ama ekran kartında bir sorun olabilir mi acaba? Furmak testi hem score düşük çıkıyor hem sıcaklık yüksek. Mining yapılmamış kart ama hiç açılmamış termal macun bakımı için. Sizce almalı mıyım...
  4. H

Laptop oyunda ekran kartını kapattı ??

Merhaba arkadaşlar bugün ilk defa başıma gelen bir olayı şaşkınlıkla sizlere sormak istedim. Öncelikle CPU ve GPU sıcaklıklarını yüksek olabilir demeyin oyun esnasında iki değer 77-79 aralığındaydı laptop excaibur G911 i711800 RTX 3070 modeli. Ghost of Tsushima oyununa girdim Ultra ayarlarda her...
  5. H

Laptop işlemci sıcaklığını düşürmek için nasıl undervolt yapılır?

Merhaba arkadaşlar günlerdir uğraşıyorum bir türlü yapamadım çözümler denedim olmadı. Bu konudan anlayan biri varsa varsa Technopat'ta vardır diyerek geldim. Kullandığım laptop Casper Excalibur G911 RTX 3070 i7 11800H işlemci sıcaklıkları akıl alır gibi değil, Turbo Boost'u kapatınca sıcaklı...
Geri