Arama sonuçları: *

• Users: ThePercy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ThePercy

PS5 Arkadaşımın hesabından girince oyunlar kilitli gözüküyor

Dostlar yeni bir ps5 aldım, arkadaşım da hesabını verip al bende baya oyun var oynarsın dedi fakat onun hesabına girince PS Plus oyunları hariç diğer oyunların sağ üst kısmında bir kilit işareti var ve oyunu yükleyemiyorum oyunun sayfasına geldiğimde “Ürünü Görüntüle” yazıyor. Hem kendi...
  2. ThePercy

Çözüldü✓ AK820 pro TFT screen

Bu TFT ekranına GIF yükleme olayı sadece kablo ile bağlıyken mi oluyor 2.4G üzerinden kullanırken çalışmıyor mu?
  3. ThePercy

Ek75 pro ve Ek75 arasındaki fiyat farkına değer mi?

Dareu Ek75 Pro alacaktım 1900tl iken, kartın dönmesi için ayın 10’unu beklerken fiyat yenilemişler şu an 3000tl ben de mecburen Ek75’e döndüm aralarındaki fiyat farkına değecek kadar büyük bir fark var mı iki model arasında, yoksa Ek75 de yeterli midir? Ya da Ek75 Pro tekrar indirime girer mi...
  4. ThePercy

Öneri HyperX Cloud Core mu? SS Arctis Nova 1 mi?

Genel olarak her türlü oyunu oynuyorum. Özellikle FPS veya hikayeli oyunlar için tavsiye istiyorum diyemem. Genel kullanım olarak hangisi daha iyidir? Artıları veya eksileri nelerdir? Ya da bunların dışında aynı fiyat bandında bu daha iyidir diyebileceğiniz bir marka model var mıdır? (Kafam da...
Geri